a_sorien Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Intentionez sa cumpar ceva leduri din china..!! Cum oferta e uriasa , si cum am ceva experiente negative cu leduri "made in china" ma intreb retoric...care sint ledurile bune..? Sa cumpar din Romania , nu prea e o optiune la cateva mii de leduri , ca nu vreau sa ingras vreo firma de profil..!S-apoi nici acolo nu ai nici o garantie..!Nici pe ebay.com nu am iarasi nici o referinta...!So ramane , doar norocul ..? Ca la loterie..pe banii mei de bun samaritean?Habar nu am ce sa fac....dar nici nu vreau sa-mi perd banii...!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Pe ebay nu esti chiar lasat de izbeliste.Vezi la profilul vanzatorului ce calificative are si mai ales motivele pt calificativele negative.Adica daca minte in specificatii sau nu.+ ca daca esti nemultumit returnezi marfa si iti iei banii inapoi (- transportul). Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Cate LED_uri vrei sa cumperi si ... de care ? Link spre comentariu
a_sorien Postat Iulie 30, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2013 RGB 5mm 60grade , 1 candela media ..!2000 buc-2500 buc....!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum