Vizitator darkyemcee7 Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Salut , am si eu (din nou) o problema , e vorba despre un presostat defect este vorba despre acest model . Intrebarea mea este , daca exista posibilitatea sa il inlocuiesc cu un alt model ? Exista alternativa ? Peace&Love ! Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Pai pui altul care comuta la aceeasi presiune ca cel din poza. Evident, sa aiba dimensiuni care sa-i permita sa fie montat in locul celui defect (ca sa nu faci si schimbari mecanice la echipament). Link spre comentariu
Vizitator darkyemcee7 Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Pai pui altul care comuta la aceeasi presiune ca cel din poza. Evident, sa aiba dimensiuni care sa-i permita sa fie montat in locul celui defect (ca sa nu faci si schimbari mecanice la echipament).Am inteles , deci eventual pot cumpara altul ... ! La cel atasat in poza presiunea minima este 1,6 si maxim 6 , ma gandesc ca l-as putea inlocui cu unul gen 0,6 minim – 6 MBAR maxim ? Mersi pentru raspuns . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum