Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VGA to EUROSCART

cristybadea

Postări Recomandate

Salut.Dispun de 3 pc-uri si din pacate doar de un singur monitor.Avand 3 tv-uri m-ar interesa daca as putea lega pc-ul la unul dintre ele prin mufa EUROSCART.multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

3

• elmar

1

• iuli09

1

• porscheg

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nicio tiganie de schema din aia nu functioneaza. Le-am testat pe vremuri acum multi ani cand vroiam sa vad filme pe TV. Dar.....poti sa incerci sa te joci daca ai timp. Vezi sa nu ciobesti placa video pentru ca eu atunci am reusit sa pun una in cap.

Link spre comentariu

Nicio tiganie de schema din aia nu functioneaza. Le-am testat pe vremuri acum multi ani cand vroiam sa vad filme pe TV. Dar.....poti sa incerci sa te joci daca ai timp. Vezi sa nu ciobesti placa video pentru ca eu atunci am reusit sa pun una in cap.

Asa este.Am testat si NU,nu merge.Nu are H-sync si Vsync.Sa inteleg ca nu exista o alta cale?
Link spre comentariu

Televizorul nu are alta intrare ? RCA , S-video ? ...cred ca am eu pe acasa un adaptor VGA - RCA/ S-video ; nu-mi amintesc sa-l fi folosit asa ca nu stiu daca functioneaza dar daca aveti vreuna dintre intrarile de mai sus la televizor , pot sa verific daca este functional .

Link spre comentariu

cat timp frecventa celor doua semnale nu e identica cu frecventa sandard pentru tv(ex pal)

nu aveti cum sa reusiti sa conectati cele doua... :da

daca puteti sa faceti ca placa video sa scoata aceste frecvente (h-sync,v-sync) identice cu cele sandardului PAL ...atunci poate va merge(pe un tv PAL).

uite aici un linck cu explicarea acestei conversii vga-pal/ntsc(cu integratul AD725)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări