Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

automatizare poarta batanta

Dj Alex

Postări Recomandate

Felicitari! 

Vreau si eu sa-mi instalez asa ceva, insa am de rezolvat cateva probleme inainte:

Redresat un stalp (care s-a inclinat in urma saparii unui sant pentru niste conducte), realizarea alimentarii cu energie (pozat un cablu ingropat pana in apropierea portii).

In plus, intrarea mea fiind in panta, poarta se poate deschide numai catre exterior ("invers" ca la dv. apare o mica pierdere de gabarit deoarece actuatoarele, fiind montate in interior, vor ramane "deasupra" portilor, nu "in spatele" lor).

Inca odata, felicitari!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

salut 

ca sa finalizez  complet automatizarea  mai am nevoie de un temporizator  ca atunci cand dau o comanda de deschidere-inchidere  sa nu mai fiu nevoit sa tin tot timpul apasat pe butonul  telecomenzi  pana se deschide-inchide poarta  

acest temporizator  vreau sa  tina cuplat un releu de 24 v cc  timp de 40 secunde  dupa   care sa decupleze automat 

mai am  nevoie de schema unui temporizator  care sa tine un releu cuplat  tot 40 secunde  dar atunci  cand primeste un impuls sa decupleze  5 secunde  iar dpaia  sa cupleze la loc

orice ajutor este binevenit  

Link spre comentariu

vad ca nimeni nu doreste  sa mai  contribuie  la aceasta  automatizare  

multumesc elforum 

se poate inchide ,  o sa ma descurc eu pana la urma singur 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări