Dj Alex Postat Iunie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=dbfdQV2LDPE am pus un videoclip cu poarta in timp ce se deschide-inchide Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Felicitari! Vreau si eu sa-mi instalez asa ceva, insa am de rezolvat cateva probleme inainte: Redresat un stalp (care s-a inclinat in urma saparii unui sant pentru niste conducte), realizarea alimentarii cu energie (pozat un cablu ingropat pana in apropierea portii). In plus, intrarea mea fiind in panta, poarta se poate deschide numai catre exterior ("invers" ca la dv. apare o mica pierdere de gabarit deoarece actuatoarele, fiind montate in interior, vor ramane "deasupra" portilor, nu "in spatele" lor). Inca odata, felicitari! 1 Link spre comentariu
Dj Alex Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 multumesc frumos domnule BLAZEU Link spre comentariu
Dj Alex Postat August 3, 2014 Autor Partajează Postat August 3, 2014 salut ca sa finalizez complet automatizarea mai am nevoie de un temporizator ca atunci cand dau o comanda de deschidere-inchidere sa nu mai fiu nevoit sa tin tot timpul apasat pe butonul telecomenzi pana se deschide-inchide poarta acest temporizator vreau sa tina cuplat un releu de 24 v cc timp de 40 secunde dupa care sa decupleze automat mai am nevoie de schema unui temporizator care sa tine un releu cuplat tot 40 secunde dar atunci cand primeste un impuls sa decupleze 5 secunde iar dpaia sa cupleze la loc orice ajutor este binevenit Link spre comentariu
Dj Alex Postat August 4, 2014 Autor Partajează Postat August 4, 2014 nici o idee ? Link spre comentariu
Dj Alex Postat August 5, 2014 Autor Partajează Postat August 5, 2014 vad ca nimeni nu doreste sa mai contribuie la aceasta automatizare multumesc elforum se poate inchide , o sa ma descurc eu pana la urma singur Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum