Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv sonic sasiu 11ak30

Vizitator stanica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

13

• Emil 1986

10

• Florinel TV

9

• Giorgian tv

8

Eu am scapat de boala bu808 stift cu metoda de care am fost luat la misto,si uite ca se fac mai bine de 12 luni de la primul tv facut asa si nu s-a intors!chiar daca uneori trebuie suplimentat rad,dar nu mereu,de cele mai multe ori merge rad stok!

Link spre comentariu

Buna seara,

m-am lovit si eu aici http://www.elforum.info/topic/119501-televizor-goldstar-model-ckt-2190fabricat-in-1990/ de problema cu tranzistorul BU808DFI,si am montat in loc C5388DFI,si am inteles ca sunt multe serii defecte de noi.

Vreau sa stiu exact metoda despre care vorbeste @Emil 1986!!!Astept raspunsuri pertinente,fara mojicii si ironii,care nu-si au rostul!!!

Ionescu Grigore-electronist amator!

http://www.elforum.info/topic/106104-modificare-extrem-de-simpla-pt-a-inlocui-bu808dfi/

Link spre comentariu

1N 4007??

Da merge numai ca 1N4007 este un pic mai puturoasa  :rade:  (sai zic asa) ca BA159 , adica BA159 este mai rapida ca 1N4007

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

eu le recuperez tot din tv-uri sau surse pc!nui musai sa fie ba159 ci una rapida de acelas voltaj ca 159 si sa suporte acelas curent!

Si acum ce vrei sa spui ca 1N4007 nu este destul de rapida pentru acest montaj

Link spre comentariu

nus!dar skn26/12 sigur este!NU ma intereseaza  ca ma lua-ti la bascalie,eu folosec metoda merge brici,ba chiar prea de tot caci nu se mai intorc fraieri sa le iau iar bani!asta ca sa va raspund in asentimentul bascaliei la care ma-ti luat!

Link spre comentariu

nus!dar skn26/12 sigur este!NU ma intereseaza  ca ma lua-ti la bascalie,eu folosec metoda merge brici,ba chiar prea de tot caci nu se mai intorc fraieri sa le iau iar bani!asta ca sa va raspund in asentimentul bascaliei la care ma-ti luat!

Eu unul nu team luat la bascalie si asa cum am spus mai sus este ca merge , eu 1N4007 pun si la bv la pinu de flyback si merg de numa in locu lui BA159 , sunt ele un pic mai lente dar erg cu siguranta , uite cind mai prinzi un tv incearca si te vei convinge ca am dreptate

Link spre comentariu

Nu vreau sa bat apropo catre cineva anume dar 1n4007 este buna numai in puntea redresoare si cu exceptie maxima in BV unde este functia de fly back,atat,sa pui dupa choper ba159?nici gand din partea mea,doar daca vreau sa ma trezesc cu scandal a doua zi la poarta.

Link spre comentariu

Nu vreau sa bat apropo catre cineva anume dar 1n4007 este buna numai in puntea redresoare si cu exceptie maxima in BV unde este functia de fly back,atat,sa pui dupa choper ba159?nici gand din partea mea,doar daca vreau sa ma trezesc cu scandal a doua zi la poarta.

In baza lui bu ii vin doar niste impulsuri si nu o tensiune periculoasa

Acum nici in puntea redresoare nu se mai folosesc 1N4007 ci diode rapide cum ar fi BY eu asa am gasit pe la alte tv-uri

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări