indrei Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Vasile..sti ce nu inteleg io .. de unde amar aveti atatia bani pt .. boxe... k si io is "disperat" dupa ele.. si nam atatia bani ;)) oricum sa ai noroc la ele.. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Munca frate, multa munca si ies si banii :smt005 Link spre comentariu
Vizitator gboicu Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Incintele sunt de la KON? Link spre comentariu
Yo4You Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Frate , Nea Vasile zice la afaceri munca fa si tu afaceri dar vezi nu de alea bulgaresti :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Si afacerile nu sunt munca ? Nu cred ca este un user pe acest forum care sa lucreze cam 15 ore pe zii cum fac eu, multi cred ca daca ai un site devi imediat bisnismen si doar dai ordine in stanga si in dreapta :smt005 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 fi linistit ca mai este cel putin unu :yawinkle: Link spre comentariu
cburlea Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 pe ampliful asta, i-am masurat si distorsiunile cu jucaria aia de deasupra :finga:bine, dom'le da' faceti reclama mascata la bere?? (imaginea cu ampliful) :smt005 Link spre comentariu
Vizitator dj_fly02 Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 ce drivere ai pus pe incintele de plastic si filtru ai pus? Link spre comentariu
sifor Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Baieti, stati linistiti, sunt mai multi cei care muncesc > 15 ore pe zii !Mie mi se par mult mai interesanti cei care muncesc 8 ore pe zi, dar fac ce fac altii in 15 ore !Nici eu nu fac parte din categoria asta, dar astia mi se par mie oameni de toata isprava.Don Mario Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 ce drivere ai pus pe incintele de plastic si filtru ai pus?pad34 sunt inaltele iar basii sunt C12, ambele de la PAudio http://www.hi-end.ro/index.php?manufacturers_id=9 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Nu cred ca este un user pe acest forum care sa lucreze cam 15 ore pe zi :smt005Te inseli. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum