Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mi-am tras boxe :)

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

Vasile..sti ce nu inteleg io .. de unde amar aveti atatia bani pt .. boxe... k si io is "disperat" dupa ele.. si nam atatia bani ;)) oricum sa ai noroc la ele..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adi Florin

2

• Bogdi16

2

• LUCI

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator Vasile

Si afacerile nu sunt munca ? Nu cred ca este un user pe acest forum care sa lucreze cam 15 ore pe zii cum fac eu, multi cred ca daca ai un site devi imediat bisnismen si doar dai ordine in stanga si in dreapta :smt005

Link spre comentariu

pe ampliful asta, i-am masurat si distorsiunile cu jucaria aia de deasupra :finga:

bine, dom'le da' faceti reclama mascata la bere?? (imaginea cu ampliful) :smt005
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Baieti, stati linistiti, sunt mai multi cei care muncesc > 15 ore pe zii !Mie mi se par mult mai interesanti cei care muncesc 8 ore pe zi, dar fac ce fac altii in 15 ore !Nici eu nu fac parte din categoria asta, dar astia mi se par mie oameni de toata isprava.Don Mario

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări