manolo Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Ia o juma de metru cub de lemn fag/stejar si strunjeste conuri pina iese ,daca nu merge mai ia o juma ,de lemn nu de altceva tare. 1 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Domnul Florin nefiind un filet de precizie puteti avansa sania transversala in timp ce filetati si probabil va iesii ceva. La filete normale va descurcati ? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Domnul Florin nefiind un filet de precizie puteti avansa sania transversala in timp ce filetati si probabil va iesii ceva. Tu ce crezi? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Florine.......nu sunt nervos si nici nu am nimic cu tine.Dar cand vad ca unii colegi de forum se agita sa te ajute si tu le dai cu tifla.........incearca sa iti folosesti bagajul de cunostinte,teoretice si prictice.Tu revii,periodic,cu aceleasi intrebari.Nici asta nu e neaparat o problema.............. On-topic:ideea colegului Manolo de a incerca filetarea conica pe o bucata de lemn chiar mi se pare ok....nu risipesti o bucata (sau mai multe) de otel in caz de rebutare,ci te incalzesti cu rebuturile. Nimeni nu iti vrea raul,Florine,dar incearca sa-ti pui mintea la contributie. Alex 2 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Am șters postările necorespunzătoare, sfatul meu pentru Florin ar fi să caute filmări pe YouTube cu diverse lucrări de strungărie. Această meserie nu se învață pe forum, există licee și școli profesionale de profil. Sau se poate apela la un strungar de profesie, care să te inițieze în această meserie. Dacă are răbdare și nervi de oțel.... Link spre comentariu
Postări Recomandate