Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sonda combutibil motocicleta.

Cilibiu

Postări Recomandate

Salut tuturor, am o problema cu sonda de benzina de la motocicleta mea, ea este NOUA dar are aceasi problema ca cea veche,am dat si bani aiurea.Ea este mecanica nu electronica, cand plutitorul se ridica isi schimba valoarea in OHM este ca o rezistenta variabila actionata de o parghie.Problema mea este ca ea ramane blocata in anumite poziti, trebuie sa ma fatai cu motocicleta de colo colo ca sa indice ce trebuie.Vreau sa o schimb, deoarece bordul este facut de mine, nu depind sa pun exact acelasi tip de sonda, insa am tot cautat ceva mai sofisticat, gen electronic, sunt dispus sa dau o suma moderata pe una, dar nu gasesc.Ce sfaturi imi puteti da? Ce sonda pot pune pe rezervor, electronica sau mecanica, ce sonda as putea folosi de pe la masini?Soda este prinsa sub rezervor.Cu respect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

2

• miron1947

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La automobile se utilizeaza aceiasi solutie cu un sector rezistiv si cursor antrenat de un flotor.Poate ar fi mai simplu sa depistati unde apare blocajul mecanic.

Link spre comentariu

Sonda este o CHINEZARIE, toata din tabla, cursorul este o tabla care se plimba pe un bobinaj pus si el acolo pe o bucata de textolit, si cam atat, sistemul este "greoi" nu culiseaza usor, am avut mai demult unul de dacie, lucra foarte bine, si mam gandit sa cumpar unul si sal il modific pentru mine, sonda mea este o sonda ordinara, tabla inodita din fabrica, nu are rulmenti de culizare la tija sau macar ceva bucsi de cupru, pur si simplu metal pe metal.Vreau sa o schimb, si daca sunt useri care au facut ceva de genul si sunt multumiti , rog sa imi zica si mie ce au facut si ce au folosit.Cu respect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări