cnc Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 lva salut .am orientat antena pe satelit folosind un analizor ,dar decodorul nu indica nici un semnal,lasubmeniu corespunzator pe linga barele ce indica semnalul scrie semnal blocat daca poate cineva sami spuna ce se intimpla Link spre comentariu
capabilu Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Nu esti pe satelit, trebuie reglata din nou ca barele sa fie verzi si lacatul deschisMai incearca,dar trebuie miscata usor,milimetric daca nu apeleaza la cineva care a mai reglatSpor la invartit Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 satelitul pe care trebe sa reglezi antena este helas 4 daca nu ma insel si este pe est sau sud est nu stiu cu precizie exacta si cineva spunea ca este un satelit Grecesc cert este ca se regleaza foarte usor daca sti cat de cat coordonatele si are semnal bun indiferent de conditile meteo Link spre comentariu
cnc Postat Iulie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2013 da pe satelitul helas 4 este orientata analizorul fiind setat pe aceiasi frecv cu satelitul asta frecv transponder frecv lnb tens polarizare Link spre comentariu
japan Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Buna ziua. Satelitul cautat Hellas Sat la 39.0°E, cauta pe fregventa asta 12688.00 V QPSK 30000 7/8 Dolce, 48.4 Mbps. Prietenii stiu de ce. Spor la reglaj. In mod sigur nu este antena pe satelit. :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum