Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conditii de garantie pentru monitoarele TFT- Pixeli Morti.

dalu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dalu

3

• Blind

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ca sa ti-l schimbe la garantie trebuie sa ai mai mult de 5 pixeli morti pe inch patrat din cate stiam.Ca sa verifici pixelii morti folosesti un program denumit Dead pixel Buddy. Dai search pe google si il tragi, e free. numele fizic sub care se gaseste exe-ul este DPB.exe

Link spre comentariu

Ca sa verifici pixelii morti folosesti un program denumit Dead pixel Buddy. Dai search pe google si il tragi, e free. numele fizic sub care se gaseste exe-ul este DPB.exe

Am inteles ca mai exista un soft excelent pentru a depista pixelii si subpixelii morti si anume : Nokia Monitor Test ,utilitar gratuit de testare si reglare a monitoarelor. Functioneaza pentru orice variante de monitor si placi video si care poate fi descarcat free de la adresa :http://download.kappa.ro/action__file/id__2403........eu pana nu am monitor TFT-LCD, nu pot testa nici unul. :smt003 :weedman: :smt003
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări