sz3bbylA Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 am facut un cnc cu l6219problema mea pe care nu o inteleg este ca pe portul paralel am pentru un motor step si dir , in schimp la mine trebuie sa comand cei doi pini 00, 01, 11, 10cum gasesc ceva care sa translateze in step si direction ? Link spre comentariu
schumyicr Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Poti reformula? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 27, 2013 Administratori Partajează Postat Iulie 27, 2013 va trebui sa iti faci niste drivere care accepta acest tip de comanda Link spre comentariu
visinica Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 l297 inaintesucess Link spre comentariu
sz3bbylA Postat Iulie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2013 pentru schumyicrl6219 are ca si comanda 2 pini in full step 00, 01, 11, 10, asa se comanda motorul ca sa se invarta intr-o directiemai toate softurile mach 3 , kcam etc.... au setarile portului paralel pe un singur motor cu 3 pini: step, direction si enablesi vroiam sa stiu cum pot face translatarea asta usor fara sa ma complic prea multmultumesc de raspuns!intre timp m-am apucat sa translatez printr-un pic microcontroler 16f74 ,mai am de lucru ca vad ca tot merge cum nu trebuie picul asta, ce nu stiu exact daca portul paralel este TTL si se poate lega direct pe picsi va multumesc incaodata pt ajutor, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum