gab19 Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 felititari pentru realizare si sa o stapanesti sanatos Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Multumesc, zilele astea sper sa vin cu o alta, un soi de hibrid. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Ca semn de multumire pentru Marian am atasat si eu niste poze cu ce am realizat pana acum din sursa! urmeaza sa le pun si intr-o cutie metalica! Link spre comentariu
gab19 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 frumos lucrat Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 pana la urma am revenit cu niste poze cu kitt-urile si traful intr-o cutie metalica! Ca si aspect nu arata asa bine dar scopul meu era sa fac o sursa reglabila dubla de laborator pentru alimentarea diferitelor montaje(mai ales audio) Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Arata bine totusi!Dar radiatoarele sunt extraordinar de mici! Un d-ala, fara ventilator, disipa 2-3W si ajunge la 60 de grade!Daca lateralele-s de aluminiu, mai ajuta si ele ceva, dar nu prea mult, ca-s subtirele si contactul termic intre ele si radiatoare e slabut... Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 pe moment nu am alte radioatoare care sa si incapa in cutia aia mica! doar am alimentat vreo cateva minute doua kitt-uri lm1875 si vad ca se incalzeste putin(poti sa ti mana lejer pe radiatoare)! Cutia din pacate e din alt metal (nu din aluminiu) am luato de la o sursa de server in comutatie. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Radiatoarele se pot pune afara. E chiar mai bine, ca doar acolo e aerul rece,Eventual si cu ventilator si gata. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Radiatoarele nu se vad in totalitate dar sunt si eu de parere ca-s mult prea mici, acele kit-uri care zici tu ca le-ai alimentat sunt irelevante, pune o sarcina de 3-4A la 5V pe iesire, ai sa vezi ca dupa cateva minute probabil iese fum. Crede-ma stiu ce zic, eu la a mea a trebuit sa-i inlocuiesc radiatorul care apare in pozele de aici de pe topik, si era cred eu mult mai mare decat ce ai tu, si totusi era prea mic, se ajungea la 70-80*C destul de repede, am pus altul la dimensiuni aproape duble fata de ala din pozele mele, l-am montat pe spatele carcasei in exterior si asistat de 2 ventilatoare, acuma nu mai am probleme cu temperatura sa. Fa tot posibilul si pune radiatoare serioase pe exteriorul carcasei, asta nu e sursa de PC ca sa disipe cativa W, aici la tensiuni mai mici de iesire cumulat cu un curent de sarcina mai mare, disipatia este foarte mare, ajungandu-se lejer la 100W... Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Da, aveti dreptate... radiatoarele sunt exagerat de mici, insa o solutie ar fii sa decupez partea de sus( dar e foarte greu de taiat fara sa am o scula sa faca lucrul asta ) si sa gasesc un radiator care sa se potrivesca! Pe moment o las asa. Link spre comentariu
victoras21 Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 http://mc.tt/c8DGcHZXbR3 Acest link nu mai este valabil se poate reinprospata cumva sau urca arhiva pe un alt sait,multumesc Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 http://www.elforum.info/topic/78095-sursa-ajustabila-simetrica-de-laborator/?p=896583 Link spre comentariu
cozmalau Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 unde pot gasi si eu schema montajului de reglare curent/tensiune cu alimentare nesimetrica (+,-) ? Link spre comentariu
Vizitator Danco Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 http://mc.tt/c8DGcHZXbR3 acest link este invalid...se poate posta din nou arhiva? Multumesc, Dan Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 18, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Am reactualizat prima postare, punand acolo un link nou cu arhiva completa a proiectului: http://www.elforum.info/topic/78095-sursa-ajustabila-simetrica-de-laborator/?p=841904 Gasiti acolo tot ce va intereseaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum