Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa Ajustabila Simetrica de Laborator

Postări Recomandate

Marian, eu ca sa fiu sigur ca ambele tensiuni (catre 1,25V) sunt egale, am pus un semipot de 200ohm cu cursorul la masa si capetele in serie cu fiecare dintre potentiometri. Astfel reglez in caz ca cele 2 potentiometre nu sunt identice la capatul de jos. Asta iti mareste un pic tensiunea de la 1.25V la mai mult (poti folosi 10ohm sau 50ohm ca sa fii sigur ca te aproprii de 1.25 - la ce ti-o folosi?). Doar o idee, nu neaparat necesara.LE: hotarat esti in top Mariane, deja 2 pagini! :101

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si eu sunt placut surprins de interesul pentru micul meu proiect. Cat despre eventuale modificari sau "customizari" tocmai de asta am pus arhiva cu toate fisierele incluse in acest proiect, fiecare si le poate edita cum doreste pentru a obtine cele necesare.

Revin cu pozele cerute anterior:
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Foarte misto Marian ce ai facut tu acolo !!! :da :aplauze Sa nu-ti fie jena nici-o data cum ca nu stiu ce cablaj a iesit mai nasol sau mai binisor, nu suntem la vreun concurs international de nu stiu ce proiecte mondiale...Din punctul meu de vedere asta inseamna sa fi un adevarat hobby-st, sa faci totul cu manuta ta adica exact ce am vazut eu in pozele de mai sus, sa fie perfect functional si sa te ajute in muca ta de zi cu ziBravo !!! :da

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Trebuie sa recunosc ca esti un artist meticulos si detaliat foarte frumos lucrat am descarcat sursa reglabila lab. este un proiect FAIN iti multumesc pentru softul PIC-ului .Am idei beton cind am sa ma perfectionez cu scrierea microcontrolelelor am sa pun la sher------bafta si multa sanatate

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

In incheiere atasez link catre o arhiva care contine intregul proiect grupat pe dosare, in ele puteti gasi schemele si cablajurile fiecarui bloc precum si fisierele eagkle pentru fiecare pentru a va permite sa va "jucati" cu ele cum poftiti, precum si softul afisajului, intreg proiectul in mikroC PRO, si simularea in proteus.http://mc.tt/c8DGcHZXbR3

Se poate reposta arhiva? (nu merge link-ul)Multumesc anticipat.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări