Mircea Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Marian, eu ca sa fiu sigur ca ambele tensiuni (catre 1,25V) sunt egale, am pus un semipot de 200ohm cu cursorul la masa si capetele in serie cu fiecare dintre potentiometri. Astfel reglez in caz ca cele 2 potentiometre nu sunt identice la capatul de jos. Asta iti mareste un pic tensiunea de la 1.25V la mai mult (poti folosi 10ohm sau 50ohm ca sa fii sigur ca te aproprii de 1.25 - la ce ti-o folosi?). Doar o idee, nu neaparat necesara.LE: hotarat esti in top Mariane, deja 2 pagini! Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Si eu sunt placut surprins de interesul pentru micul meu proiect. Cat despre eventuale modificari sau "customizari" tocmai de asta am pus arhiva cu toate fisierele incluse in acest proiect, fiecare si le poate edita cum doreste pentru a obtine cele necesare. Revin cu pozele cerute anterior: Link spre comentariu
djx700 Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 fain, felicitai..... dar nu ii cam mult filtraj ?? Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2013 Pai cu 25m pe ramura ( 22 pe prima placa si inca 3,3 pe placa regulatorului ) la redresarea in punte pot sustine un consum de 5A ( spre exemplu ) cu un riplu de cam 2V, si asta am dorit sa obtin, adica riplu de tensiune cat mai mic. Link spre comentariu
maxente Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Foarte misto Marian ce ai facut tu acolo !!! Sa nu-ti fie jena nici-o data cum ca nu stiu ce cablaj a iesit mai nasol sau mai binisor, nu suntem la vreun concurs international de nu stiu ce proiecte mondiale...Din punctul meu de vedere asta inseamna sa fi un adevarat hobby-st, sa faci totul cu manuta ta adica exact ce am vazut eu in pozele de mai sus, sa fie perfect functional si sa te ajute in muca ta de zi cu ziBravo !!! Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Felicitari Mariane ! Esti modest, dar ce a iesit din mana ta este super fain ! Potentiometrul pentru reglarea tensiunii este "stereo" ? Adica dublu ? Am vazut un singur potentiometru si de-asta intreb.Sa o folosesti sanatos si la cat mai multe proiecte ! Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Da, potentiometrul este dublu, eu am dorit asa, adica ambele ramuri sa se ajusteze simultan si simetric.PS: Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Ady111 Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Se poate renunta in vre-un fel la microcontroler? Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Normal ca da, ramai doar cu sursa, placile sunt facute separat deci nu are de ce sa fie o problema. Link spre comentariu
spark Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Trebuie sa recunosc ca esti un artist meticulos si detaliat foarte frumos lucrat am descarcat sursa reglabila lab. este un proiect FAIN iti multumesc pentru softul PIC-ului .Am idei beton cind am sa ma perfectionez cu scrierea microcontrolelelor am sa pun la sher------bafta si multa sanatate Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 In incheiere atasez link catre o arhiva care contine intregul proiect grupat pe dosare, in ele puteti gasi schemele si cablajurile fiecarui bloc precum si fisierele eagkle pentru fiecare pentru a va permite sa va "jucati" cu ele cum poftiti, precum si softul afisajului, intreg proiectul in mikroC PRO, si simularea in proteus.http://mc.tt/c8DGcHZXbR3Se poate reposta arhiva? (nu merge link-ul)Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Asa este, aveam cont pe megacloud dar vad ca serverele lor au cazut sau poate s-au mutat, cine stie... problema e ca am pierdut destul de multe chestii ce le pastram acolo ( in general arhive sau pdf-uri ), urata treaba...In fine iata un alt link functional:http://www.mediafire.com/download/gavzyq3hyetp4oi/Sursa+ajustabila+laborator.rar Link spre comentariu
amudsen Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Frumos proiect, caut si eu sa il realizez dupa aceasta schema SURSA DUBLA TENSIUNE.pdf Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Schema aia e limitata la capabilitatile 317, adica ceva mai mult de 1A in functie de caderea de tensiune de pe el, daca iti ajunge curentul asta atunci e ok. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Mi s-a spus ca nici link-ul de mai sus nu mai este functional, mie imi merge dar pentru siguranta atasez direct pe forum arhiva cu proiectul complet: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum