alex66 Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Va salut!As vrea sa calibrez un multimetru analogic,poate stie vre-un coleg adresa unui laborator metrologic in bucuresti.Multumiri anticipate,Alex Link spre comentariu
valangjed Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Institutul National de Metrologie, ICPE, etc.O simpla cautare pe gogu. Link spre comentariu
alex66 Postat Iulie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2013 Multam fain!Am cautat si eu dar nu am aflat daca presteaza servicii si pt pers.fizice,era un loborator pe langa st de metrounicolae grigorescu dar asta acum vreo20si nitel de ani s-au schimbat multe de atunci Link spre comentariu
gaby Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Laboratoarele metrologice nu calibreaza aparate de masura, doar verifica daca aparatul masoara corect si se incadreaza in clasa lui de precizie. Link spre comentariu
alex66 Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Bun si atunci unde se poate gasi un atelier care sa si repare si sa calibreze un aparat de masura? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 din cite stiu eu , este o firma la brasov care face asa ceva , insa e bine sa intrebati mai intii cit costa aceste manevre ...nu de altceva , dar sa nu faceti infarct la comunicarea pretului . Link spre comentariu
alex66 Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Multumesc,dar nu ma prea ajuta,eu stau pe langa Buc sa ajung la Brasov e ff greuchiar de ar fi si gratis rep.si verif. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 pai , stimate domn...nu trebuie sa mergeti pina la brasov doar pentru atit lucru . in ipoteza in care ii sunati si va convine pretul , se trimite aparatul cu un curier oarecare pina la ei , ei doftoricesc aparatul si-l pun la punct , apoi tot ei va trimit aparatul inapoi tot cu un curier ...iar dvs platiti ori direct in cont la ei , ori la curier . Link spre comentariu
alex66 Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Ok.Si care ar fi firma asta? Link spre comentariu
Nonny149 Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Incearca aici: http://www.arc.ro/ Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Eu cred ca prima data trebuia sa spuna ce aparat vrea sa etaloneze.Apoi sa ne dam cu parerea. Link spre comentariu
almarghi Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 orice digital "in mintile lui" cred ca poate fi folosit pentru calibrare prin comparatie, conectandu-le pe amandoua la orice sursa reglabila, cu tensiunea de iesire pe undeva spre capul de scala al analogicului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum