Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor in gasirea unui laborator metrologic

alex66

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex66

5

• misuraelectronic

2

• gaby

1

• valangjed

1

Top autori în acest subiect

Multam fain!Am cautat si eu dar nu am aflat daca presteaza servicii si pt pers.fizice,era un loborator pe langa st de metrounicolae grigorescu dar asta acum vreo20si nitel de ani s-au schimbat multe de atunci

Link spre comentariu

din cite stiu eu , este o firma la brasov care face asa ceva , insa e bine sa intrebati mai intii cit costa aceste manevre ...nu de altceva , dar sa nu faceti infarct la comunicarea pretului .

Link spre comentariu

pai , stimate domn...nu trebuie sa mergeti pina la brasov doar pentru atit lucru . in ipoteza in care ii sunati si va convine pretul , se trimite aparatul cu un curier oarecare pina la ei , ei doftoricesc aparatul si-l pun la punct , apoi tot ei va trimit aparatul inapoi tot cu un curier ...iar dvs platiti ori direct in cont la ei , ori la curier .

Link spre comentariu

orice digital "in mintile lui" cred ca poate fi folosit pentru calibrare prin comparatie, conectandu-le pe amandoua la orice sursa reglabila, cu tensiunea de iesire pe undeva spre capul de scala al analogicului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări