Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor switch va rog frumos

Postări Recomandate

Va salut,de cativa ani posed o surubelnita cu acumulatori ryobi,problema la ea ar fi intrerupatorul on off on pe care nu-l gasesc separat decat la ei,si costul final ar fi f mare,in jur de 100 de roni,am sa atasez cateva poze cu el,intre timp am descoperit si producatorul,este rleil,numai ca nu il gasesc la ei pe site,probabil asa a fost conventia cu cei de la ryobi,pentru detalii despre unealta link http://webservice.ttigroup.eu/partListP ... CSD480,,si am sa pun 1-2 poze cu piesa in sine,va multumesc anticipat in cazul in care ma puteti indruma unde pot gasi asa ceva,am gasit ceva asemanator pe tme.eu.ro,dar alte dimensiuni. Am incercat sa-l repar,insa orice as face,nu mai merge decat la insurubat,la dezsurubat nu vrea neam.Numai bine.

post-19274-139829660847_thumb.jpg

post-19274-13982966085_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RyanRo

3

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu stiu fizic cat este de mare dar eu am rezolvat o surubelnita electrica punandu-i buton de geam masina.Daca o mai gasesc o sa pun o poza.Cu putina munca a iesit ok si ala nu se mai strica.

Link spre comentariu

Nu stiu fizic cat este de mare dar eu am rezolvat o surubelnita electrica punandu-i buton de geam masina.Daca o mai gasesc o sa pun o poza.Cu putina munca a iesit ok si ala nu se mai strica.

Da ar merge,sa vad ce gasesc la o marime adecvata,multumesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări