ODoru Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Deci am mai multe sisteme audio si casti care le conectez la un pc.De exemplu am casti fara controler de volum.Si mi-a venit o idee de un "proiect" micut.Ce vreau eu, e sa am un potentiometru separat pentru fiecare iesire audio.Am cautat ceva asemanator sa cumpar..dar, am gasit doar un amplificator pentru casti asemanator cu ce vreau eu Intrebarea mea este: eu vreau sa prind fiecare iesire, in paralel la firu de semnal(care vine de la pc).Cineva mi-a spus ca trebuie sa pun pe fiecare canal cate un condensator si o rezistenta..nu prea stiu.Va rog nu radeti de mine. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Nu merge doar cu potenţiometre. Pe primul ăl legi direct la ieşirea din PC, fără condensator. După el pui un buffer la care legi potenţiometrele individuale, apoi cîte un buffer după fiecare. Bufferul poate fi un AO, ceva de genul ăsta: Două TL074 îţi asigură trei ieşiri stereo. Link spre comentariu
ODoru Postat August 10, 2013 Autor Partajează Postat August 10, 2013 Imi poate face careva o schema sau un desen.Sunt mai prost si nu prea stiu cum vin prinse acele buffere Link spre comentariu
Ionut Remus Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 poti sa incerci ce ti-am pus eu in atasament!Schema e facuta in eagle si cu siguranta functionala deoarece am folosit chiar eu schema!success la construit! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum