Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Controler volum

ODoru

Postări Recomandate

Deci am mai multe sisteme audio si casti care le conectez la un pc.De exemplu am casti fara controler de volum.Si mi-a venit o idee de un "proiect" micut.Ce vreau eu, e sa am un potentiometru separat pentru fiecare iesire audio.Am cautat ceva asemanator sa cumpar..dar, am gasit doar un amplificator pentru casti asemanator cu ce vreau eu

Posted Image

Intrebarea mea este: eu vreau sa prind fiecare iesire, in paralel la firu de semnal(care vine de la pc).Cineva mi-a spus ca trebuie sa pun pe fiecare canal cate un condensator si o rezistenta..nu prea stiu.Va rog nu radeti de mine. :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ODoru

2

• ratza

1

• Ionut Remus

1

Top autori în acest subiect

Nu merge doar cu potenţiometre. Pe primul ăl legi direct la ieşirea din PC, fără condensator. După el pui un buffer la care legi potenţiometrele individuale, apoi cîte un buffer după fiecare. Bufferul poate fi un AO, ceva de genul ăsta:

Posted Image

Două TL074 îţi asigură trei ieşiri stereo.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări