Vizitator Flash Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Chiar nu poate nimeni sa ma ajute cu schema acestei "relicve"audio? Poate reuseste cineva sa-mi dea un sfat! Este un radiocasetofon + CD,cu 2 boxe nedetasabile pe lateral(st.-Dr),si cu CD-ul montat sus sub maner. In regim "radio" nu face cautarea in frecventa(cautarea posturilor radio) Am inlocuit cuartul controlerului,dar degeaba.Microprocesorul controler este un Toshiba CXP5078h-531Q.Cautarea este de tip PLL. O idee mi-ar fi foarte utila!!! Cu stima FLASH Adresa de e-mail este [email protected] Multumiri!!! Link spre comentariu
Tavi Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 hmm , interesant proiect .... Link spre comentariu
Blind Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Oare pentru cerere de documentatie si scheme nu era o sectiune dedicata.... :smt006 Link spre comentariu
Tavi Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 blind, am inteles cum iti tocesti mainile si nasul cand tastezi, nu am inteles insa cum te regenerezi :smt003 sa stearga careva postul asta ca e pus gresit :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum