catalin004 Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Va salut.As dori sa stiu mai multe despre backup-urile windowsAm un sistem cu o gramada de programe si sunt licentiate si nu as dori sa le pierd. Am inteles ca se poate scrie un backup pe un disc si se poate reinstala in cazul distrugerii hddExista un program anume? Link spre comentariu
gcom61 Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Eu folosesc de 5-6 ani Acronys de pe hyren boot 8.8.Creeaza o imagine cu directorul pe care doresti sa-l salvezi.Reinstalarea a cca.3giga dureaza cca.10min. Link spre comentariu
catalin004 Postat Iulie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2013 eu credeam ca salveaza tot windowsul.... Link spre comentariu
iod2 Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 pai iti face imagine la toata partitia c Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 se creeaza o imagine ("in oglinda") cu intreg sistemul de operare si tot ce e acolo , daca selectezi optiunea de creere a imaginii dupa intreaga partitie C: sau unde e instalat sistemul de operare , si cu conditia ca Program Files sa fie tot in partitia aia Link spre comentariu
catalin004 Postat Iulie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2013 bun..si creeaza si sistem de bootare sa plece de pe cd/dvd? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 bun..si creeaza si sistem de bootare sa plece de pe cd/dvd?se foloseste un program gen Norton Ghost de pe un CD live (Hirene's boot CD) sau Image Drive de pe aceeasi compilatie , si se creeaza o imagine pe un dvd sau pe o partitie a HDD-ului.. eu de regula am 3 partitii , C: D: si :E , ultima fiind o partitie ascunsa unde imi tin backupul. Instalez windowsul cu driverele si utilitarele de care am nevoie , antivirusi si altele , update-uri , dupa care fac o imagine cu programul mai sus amintit.. Iar cand imi crapa sistemul de operare iremediabil ,boot-ez din nou cu CD-ul live si cu acelasi program fac restore din partitia ascunsa unde am stocat imaginea respectiva.. Link spre comentariu
catalin004 Postat Iulie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2013 bun..si creeaza si sistem de bootare sa plece de pe cd/dvd?se foloseste un program gen Norton Ghost de pe un CD live (Hirene's boot CD) sau Image Drive de pe aceeasi compilatie , si se creeaza o imagine pe un dvd sau pe o partitie a HDD-ului.. eu de regula am 3 partitii , C: D: si :E , ultima fiind o partitie ascunsa unde imi tin backupul. Instalez windowsul cu driverele si utilitarele de care am nevoie , antivirusi si altele , update-uri , dupa care fac o imagine cu programul mai sus amintit.. Iar cand imi crapa sistemul de operare iremediabil ,boot-ez din nou cu CD-ul live si cu acelasi program fac restore din partitia ascunsa unde am stocat imaginea respectiva..interesant..asa este super.o sa caut pe net norton hoststima si multumiri Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Cauta Hirene's Boot CD Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum