Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Backup XP

catalin004

Postări Recomandate

Va salut.As dori sa stiu mai multe despre backup-urile windowsAm un sistem cu o gramada de programe si sunt licentiate si nu as dori sa le pierd. Am inteles ca se poate scrie un backup pe un disc si se poate reinstala in cazul distrugerii hddExista un program anume?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

4

• wally_gatter

3

• gcom61

1

• iod2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

wally_gatter

se creeaza o imagine ("in oglinda") cu intreg sistemul de operare si tot ce e acolo , daca selectezi optiunea de creere a imaginii dupa intreaga partitie C: sau unde e instalat sistemul de operare , si cu conditia ca Program Files sa fie tot in partitia aia

Link spre comentariu
wally_gatter

bun..si creeaza si sistem de bootare sa plece de pe cd/dvd?

se foloseste un program gen Norton Ghost de pe un CD live (Hirene's boot CD) sau Image Drive de pe aceeasi compilatie , si se creeaza o imagine pe un dvd sau pe o partitie a HDD-ului.. eu de regula am 3 partitii , C: D: si :E , ultima fiind o partitie ascunsa unde imi tin backupul. Instalez windowsul cu driverele si utilitarele de care am nevoie , antivirusi si altele , update-uri , dupa care fac o imagine cu programul mai sus amintit.. Iar cand imi crapa sistemul de operare iremediabil ,boot-ez din nou cu CD-ul live si cu acelasi program fac restore din partitia ascunsa unde am stocat imaginea respectiva..
Link spre comentariu

bun..si creeaza si sistem de bootare sa plece de pe cd/dvd?

se foloseste un program gen Norton Ghost de pe un CD live (Hirene's boot CD) sau Image Drive de pe aceeasi compilatie , si se creeaza o imagine pe un dvd sau pe o partitie a HDD-ului.. eu de regula am 3 partitii , C: D: si :E , ultima fiind o partitie ascunsa unde imi tin backupul. Instalez windowsul cu driverele si utilitarele de care am nevoie , antivirusi si altele , update-uri , dupa care fac o imagine cu programul mai sus amintit.. Iar cand imi crapa sistemul de operare iremediabil ,boot-ez din nou cu CD-ul live si cu acelasi program fac restore din partitia ascunsa unde am stocat imaginea respectiva..
interesant..asa este super.o sa caut pe net norton hoststima si multumiri
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări