Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Control motoare

adrian98

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian98

10

• miron1947

6

• briobit

2

• ratza

2

Top autori în acest subiect

Eu n-am inteles, cu doua acumulatoare de 12V in paralel, aveti tot 12V dar posibilitati de curent suplimentare de curent, "daca nu merge mai leg inca 30 m cu cel pe care il am" aici n-am inteles chiar nimic.

daca ai vazut vreodata o masina cu geamuri electrice atunci poti sti ce vreau si eu sa fac,e acelasi effect ca la masina cand dau in jos se duce geamul in jos cand dau in sus se ridica,cam asa e si cu motoarele mele,cand dau de cel din mijloc in jos se duce robotu la fund,cand dau in sus se ridica,intelegi acum cum se schimba directia?
Link spre comentariu

Indiferent ce fac motoarele, pentru a afla cauza nefunctionarii trebuie facute masuratori, deci cu motorul alimentat direct din acumulator, functioneaza, ce tensiune are acumulatorul la borne inainte si dupa cuplarea motorului?

Link spre comentariu

Domnule "Elev,Electronist juinor,constructor de roboti simpli(ROV,roboti pe senile etc.)", daca dupa 3 luni ai "avansat" pana in stadiul asta, eu zic ca e momentul s-o lasi balta. Am vrut sa-ti zic acelasi lucru si in urma cu doua luni dar speram ca ai sanse.

Consumi inutil timpul colegilor care incearca sa te ajute.

Ai un aparat de masura? Stii sa masori o tensiune, continuitate, ca sa nu mai vorbesc de curent?

Mai bine cauta pe cineva sa-ti faca proiectul, in doua zile. Cred ca ar fi oameni dispusi sa-l faca pe gratis, doar sa ne scape de tine.

Mai vii sa dai explicatii savante despre geamuri electrice unora care le au pe astea in degetul mic de la piciorul stang...

Link spre comentariu

Domnule "Elev,Electronist juinor,constructor de roboti simpli(ROV,roboti pe senile etc.)", daca dupa 3 luni ai "avansat" pana in stadiul asta, eu zic ca e momentul s-o lasi balta. Am vrut sa-ti zic acelasi lucru si in urma cu doua luni dar speram ca ai sanse.

Consumi inutil timpul colegilor care incearca sa te ajute.

Ai un aparat de masura? Stii sa masori o tensiune, continuitate, ca sa nu mai vorbesc de curent?

Mai bine cauta pe cineva sa-ti faca proiectul, in doua zile. Cred ca ar fi oameni dispusi sa-l faca pe gratis, doar sa ne scape de tine.

Mai vii sa dai explicatii savante despre geamuri electrice unora care le au pe astea in degetul mic de la piciorul stang...

Daca nu iti convine nu citi,treci peste posturile mele si dute la altele care stii sa raspunzi
Link spre comentariu

Indiferent ce fac motoarele, pentru a afla cauza nefunctionarii trebuie facute masuratori, deci cu motorul alimentat direct din acumulator, functioneaza, ce tensiune are acumulatorul la borne inainte si dupa cuplarea motorului?

Mi-a spus un coleg ca pot fi pierderi pe cablu de alimentare,dar o sa incerc sa masor cum ai spus tu :da
Link spre comentariu

Dupa aproape patru luni de cand esti pe forum nici macar regulamentul nu esti in stare sa-l respecti: folosirea abuziva a butonului "citeaza" si dublu-post.Nu mai zic ca nu esti in stare sa te exprimi in limba romana iar de cunostinte minime de electricitate nici nu aduc vorba.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări