Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centru de prelucrare

Vizitator plc

Postări Recomandate

Vizitator plc

Salut!M-am hotarat ca pe langa "atelajele" existente sa mai adaug un centru de prelucrare, pentru a-mi usura munca!Acum apare problema cu ce sa iau, http://www.ebernardo.ro/centre-de-prelu ... 0-bqv.html sau http://www.proma.ro/produs.php?page=pro ... hide=fisa??

Eu tind spre cel de la Bernardo, dar nu ma pot hotara, de aceea cer sfatul celor cu experienta in prelucrari!

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ion_Bumbu

2

• almarghi

1

Top autori în acest subiect

ori bernardo, ori de la unimax. par mai versatile decat ala de la proma. la proma vad ca axul este foarte sus peste carucior, dar masina nu pare suficient de rigida pentru asta. in plus nu stiu cum ai putea sa faci o frezare/gaura/etc. la capatul dinspre papusa mobila la o piesa lunga. la celelalte doua, capul de frezare se plimba oriunde cu caruciorul.eu pot sa scot coloana verticala a masinii de frezat (BF20L-Optimum) si sa o montez pe strung (PM2700=250x700 - Paulimot) cu un adaptor de la ei, dar am incercat o singura data sa vad cum e. Pana acum nu a fost nevoie s-o fac din nou. la tipul asta de masina ai dezavantajul ca nu poti freza transversal. poti sa te misti numai in ax, de-a lungul piesei. pana la urma, pentru o piesa mai complexa, tot trebuie s-o dai jos si s-o pui pe freza. depinde foarte mult ce vrei sa faci.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări