Vizitator raduvm3000 Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Am gasit intr-o ramasita de statie un traf si niste condesatori ce erau pe filtrare. Traful din fericire e bun, dar condesatorii (sunt romanesti, ca un cilindru din aluminiu, in diametru de 4cm si lungi de vreo 5cm) daca ii agit se aude ca si cum ar mai fi un cilindru in interiorul cilindrului, si se loveste ba de partea partea cu pini, ba de partea superioara. Sa se fi uscat in asa hal incat sa nu mai aiba electrolit deloc si sa fi ramas hartia "solidificata" intr-un ceva, care acum se poate misca in interior? Sunt niste 4700uF/60V. Link spre comentariu
cirip Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Sunt niste 4700uF/60V.Au fost! :supz: :yawinkle: :partyman: Link spre comentariu
Blind Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Ce fel de statie? Carcasa de la ea mai e intreaga? Pune o poza Link spre comentariu
Vizitator raduvm3000 Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Ce legatura are statia cu faptu ca in condensatori joaca ceva? Link spre comentariu
Blind Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Eram curios..sunt in cautare de o carcasa de statie care sa imi placa :yawinkle: Asta era legaturaIn plus, daca tii neaparat sa faci rost tot de niste imensitati romanesti de 4700uF/60V s-ar putea sa te pot ajuta curand, cand ii scot din statia unui prieten ("sunt prea mari aia maaa, mie pune-mi unii mai mici, ce-s monstrii aia acolo :smt108 ") Link spre comentariu
Vizitator raduvm3000 Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Din statie nu a mai ramas decat un cadru (schelet), trafu, si 3 condensatori babani... Asa ca nu am la ce sa fac poze (iti poti imagina :rolleyes: ) Cred ca o sa imbrac scheletu asta cu o tabla frumusica, dar pana atunci am de terminat un IPA400 :yawinkle: Fac poze cand termin! Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 eu am o carcasa de VCR, MP pt detalii ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum