Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conndensatori filtrare

Vizitator raduvm3000

Postări Recomandate

Vizitator raduvm3000

Am gasit intr-o ramasita de statie un traf si niste condesatori ce erau pe filtrare. Traful din fericire e bun, dar condesatorii (sunt romanesti, ca un cilindru din aluminiu, in diametru de 4cm si lungi de vreo 5cm) daca ii agit se aude ca si cum ar mai fi un cilindru in interiorul cilindrului, si se loveste ba de partea partea cu pini, ba de partea superioara. Sa se fi uscat in asa hal incat sa nu mai aiba electrolit deloc si sa fi ramas hartia "solidificata" intr-un ceva, care acum se poate misca in interior? Sunt niste 4700uF/60V.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

2

• cirip

1

• stefanev

1

Top autori în acest subiect

Eram curios..sunt in cautare de o carcasa de statie care sa imi placa :yawinkle: Asta era legaturaIn plus, daca tii neaparat sa faci rost tot de niste imensitati romanesti de 4700uF/60V s-ar putea sa te pot ajuta curand, cand ii scot din statia unui prieten ("sunt prea mari aia maaa, mie pune-mi unii mai mici, ce-s monstrii aia acolo :smt108 ")

Link spre comentariu
Vizitator raduvm3000

Din statie nu a mai ramas decat un cadru (schelet), trafu, si 3 condensatori babani... Asa ca nu am la ce sa fac poze (iti poti imagina :rolleyes: ) Cred ca o sa imbrac scheletu asta cu o tabla frumusica, dar pana atunci am de terminat un IPA400 :yawinkle: Fac poze cand termin!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări