Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imntrebari... 3d printer .... PM3055

geomx

Postări Recomandate

Am achizitionat de curand un osciloscop modelul PM3055 functional dar care, din pacate, are fata distrusa. Am pus in titlu "3d printer" deoarece ma gandesc sa-i fac cumva o fata la o astfel de imprimanta. Problema ar fi ca fata respectiva are o lungime de aproape 35cm iar in ce am vazut eu pe aici pe forum majoritatea imprimantelor 3d printeaza maxim 30cm. Iau in calcul si posibilitatea printarii a doua bucati pe care sa le lipesc ulterior. Probabil ca materialul va fi abs sau orice alt material plastic care s-ar preta la ceea ce vreau sa fac. Am de realizat doar cadrul adica fara cele doua placute cu butoane, ele urmand a fi incorporate.

As mai vrea sa stiu si care este programul (sau programele) in care as putea desena aceasta fata pentru a fi printata cu o 3d printer deoarece ar cam trebui ca eu sa o desenez...desi mi se pare ca ar fi cam dificil de masurat exact....intrucat abateri de 1mm ar fi cam mari tinand cont ca are si ceva decupaje (de ex. la gaurile pentru sonde, decupaj pentru ecran....).

Multumesc anticipat oricui va posta in acest topic si-mi va da o idee sau imi va scrie argumentat de ce nu e indicat sa .....

Bineanteles ca ideal ar fi sa gasesc o fata originala...dar n-am gasit nicaieri asa ceva....oricum daca cineva gaseste intamplator pe undeva rog sa posteze aici link-ul sau pe MP (ca sa nu se considere reclama).

N-ar fi rau daca cineva ar avea si alta idee cum as putea sa-i refac fata, din ce materiale , aceasta nefiind obligatoriu sa arate ca cea originala...dar vreau totusi sa aiba un aspect "comercial" acceptabil. Mai are si un buton lipsa...dar asta trece pe un plan secundar ca urgenta....

Daca nu am postat unde trebuie rog un moderator sa mute postul meu la locul potrivit sau chiar sa-l stearga.

Am postat trei poze din care una este luata de pe net cu un osciloscop identic iar in celelalte doua sunt poze exact cu osciloscopul in cauza (pozele fiind facute de cel de la care l-am cumparat).

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristelu

1

• geomx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări