schumyicr Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Driverul L297 imi trebuie neaparat sau macar ceva in genul acesta care are doar 2 pini de comanda (directie, pasi.). Eventual nu mai pot insera intre L297 si tranzistorii mosfet inca un driver? De exemplu care l-ai sugerat tu? Sa am driverul L297 care sa de-a comanda la TC427 iar el sa de-a comanda la tranzistori?Edit:Am cautat la ce se refera "totem poll" si nu am gasit. Imi poti da o schema?Multumesc. Link spre comentariu
puriu Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Microcontrolerul poate comanda, printr-un rezistor, un tranzistor Darligton de putere sau un circuit Darligton (emitorul primului tranzistor legat in baza celui de-al doilea) facut dintr-un tranzistor de putere si unul mic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Vezi aici variante totem-pole pt TTL si CMOS http://vega.unitbv.ro/~pana/mt-ro/curs.ed/Curs-03.pdf Sau ex iesirea lui sg3525 Link spre comentariu
schumyicr Postat Iulie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2013 Am rezolvat cu legarea tranzistorilor , insa din pacate nu merge sa comand un stepper bipolar cu tranzistori mosfet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum