Vizitator Gaby21 Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 O siguranta calibrata de 16A 1.50 ron si un capac 3.50 vroiam sa cumpar mai multe capace, am avut o problema, capace vechi, a plesnit ceramica aia la strangere.Si da apropo am gasit cablurile care vin de afara, o sa urmeze sa cumpar un panou micut de sigurante automate.(mi-am cumparat creion de tensiune nou) si ma mai gandeam sa dau 40 lei pe un multimetru tot nu am gasit niste manusi electroizolante, inca mai folosesc niste manusi cauciuc spalat vase Link spre comentariu
H Robert Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Faci niste glume foarte proaste (grav daca sunt reale)Daca ai aflat tot ce trebuie atunci obligatoriu lucrarea se face fara tensiune, vad ca degeaba te sfatuim ca tot nu ti cont pt. ca nu vrei sa iti asiguri propria siguranta, lasi impresia ca tot ce vrei sa faci este o joaca.Nu detii sculele necesare si nici cunostintele pt o astfel de lucrare si nici pt a-ti asigura propria protectie in timpul lucrarii,daca nu vrei sa apelezi la un electrician atunci asigurate ca stii ce vrei sa faci, si nu doar ca asa a zis x, daca apare o problema ce faci? Cunostinte nu ai deci iti pui viata in pericol, o sa zici ca ce e asa greu sa schimbi niste sigurante, greu nu este dar daca nu te gandesti la toate situatile care pot sa apara nu vei sti cum sa reactionezi si iti vei pune viata in pericol. Link spre comentariu
Vizitator Gaby21 Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Faci niste glume foarte proaste (grav daca sunt reale) Daca ai aflat tot ce trebuie atunci obligatoriu lucrarea se face fara tensiune, vad ca degeaba te sfatuim ca tot nu ti cont pt. ca nu vrei sa iti asiguri propria siguranta, lasi impresia ca tot ce vrei sa faci este o joaca. Nu detii sculele necesare si nici cunostintele pt o astfel de lucrare si nici pt a-ti asigura propria protectie in timpul lucrarii,daca nu vrei sa apelezi la un electrician atunci asigurate ca stii ce vrei sa faci, si nu doar ca asa a zis x, daca apare o problema ce faci? Cunostinte nu ai deci iti pui viata in pericol, o sa zici ca ce e asa greu sa schimbi niste sigurante, greu nu este dar daca nu te gandesti la toate situatile care pot sa apara nu vei sti cum sa reactionezi si iti vei pune viata in pericol. Domnul meu cine a spus ca lucreaza sub tensiune, bineinteles ca scot siguranta generala.Daca patesc ceva voi sunteti vinovati ! Cum vei putea sa dormi in seara asta ?! Da, am glumit dar totusi trebuie sa fi prea tampit ca sa te electrocutezi. Multumesc pentru mesajele de incurajare ! Ce-mi plac glumele mele Editat de RoGeorge V-am mai spus, când răspundeţi, nu mai repetaţi ultimul mesaj. Subiectul se închide. Link spre comentariu
Postări Recomandate