AlpHso Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Buna ziua. Am un junghi de generator pe benzina care s-a cam defectat. Tensiunea maxima ce o pot regla din AVR este de 150V iar cea minima de aprox 110V. Banuiala mea este ca AVR ul este defect dar cum totul este ingropat in resina, e cam greu de depistat. Acum ce intrebari am: Cam care este tensiunea aproximativa ce o furnizeaza un avr pe bobina rotorului (in cazul meu am 14 v pe rotor si 150v iesirea)? Are careva idee cam cum arata o schema de avr, ca de cautat cu goagal m-am cam saturat, parca ar fi secret de stat o astfel de schema. In continuare aveti o poza cu inculpatul: Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 In functie de sarcina e tensiunea furnizata de AVR.La 1-2 Kw este pe la 60Vdc150Vac cu 14 Vdc pe excitatie e o valoare corecta.Deci AVR.Grig Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 http://media.rotek.at/a000/002/184/0000 ... T_A_de.pdf Grig Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2013 Se pare ca AVR-ul este defect. Am incercat sa scot schema regulatorului dar nu am reusit, in schimb am gasit ceva aici: http://cr4.globalspec.com/thread/67923/ ... rator?Pg=2 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Am gasit eu una demult pe ceva site american.Am luat`o da nu mi`am batut capul cum merge.O pun poate iti foloseste.Mai pun inca una.Ca idee la alea mai mari cu care mai am de lucru elementul de reglare e in genere tiristor.O pot spune ca`i pe radiator extern , de scos schema .......Grig 84132.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum