Vizitator Bellleaua Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Deci revin in legatura cu hdd meu . Am gasit azi un hard disk seagate 7200.10 tot de 250 gb . al meu e 7200.12 ... as putea sa inlocuiesc placile intre ele si sa existe totusi speranta sa mi`l vada ? mentionez ca am fost cu hardul meu la un electrician si am scurt pe placa electrica al lui . restu e ok . Poza HDD SEAGATE 7200.10 : http://imagnet.ro/images/irdWa.jpg Poza HDD SEAGATE 7200.12 : http://imagnet.ro/images/ONaji.jpg http://imagnet.ro/images/iE5Dl.jpg Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 eu din cate stiu nu merge. nu ti-l recunoaste. dar poate am avut eu ghinion. Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 sansele sa il recunoasca sunt mici, eu la unul am reusit, dar datele sau compromis a trebuit reformatat Link spre comentariu
geomx Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Sansele sa mearga sunt cam zero......ar fi mers doar daca hardurile ar fi fost absolut identice.... si chiar si atunci ar fi fost o probabilitate, destul de mica ce-i drept, sa nu mearga....Unde a masurat electricianul scurtul? Daca cumva ai scurt pe alimentare la 12 sau la 5v e posibil sa ai noroc......multe harduri au acolo cate o dioda de protectie ....nu stiu daca modelul tau are acele diode....dar daca asta ar fi cauza ai scapa foarte ieftin. Daca vrei doar sa recuperezi datele de pe hard atunci merge si fara acele diode...dar daca vrei sa-l folosesti zilnic si sa ai oarecum o siguranta ca nu te va lasa curand ar fi indicat sa faci rost de alte diode (sau dioda) si sa le (o) pui acolo....Daca vrei pot sa caut vreo poza cam cum arata acele diode.....asta daca cumva nu stii.....oricum sunt in imediata apropiere a mufei de alimentare..... Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 daca placile sunt absolut identice ca si conectori si puncte de fixatre, poti incerca sa muti placa, n-are ce sa se intample Link spre comentariu
geomx Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Acum am vazut ca mai ai un topic despre acelasi hard (ar fi fost mai bine sa fi postat in acelasi topic nu sa deschizi altul) si acolo scrii ca hardul se invarte deci nu ai scurturi pe alimentari si deci ce am scris eu mai sus nu se aplica la al tau. Totusi am si eu o intrebare : cum a masurat electricianul scurtul ?.... am vaga banuiala ca n-a demontat placa electronica ... sau ma insel? Link spre comentariu
Vizitator Bellleaua Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 a demontat placa cel mai bine revin cu poze si va arat exact unde da scurt ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum