costy Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Pe scurt merge vreo 2 minute apoi incepe sa mearga din ce in ce mai greu compresorul pana se blocheaza. E mort? sau se mai poate rezolva? Link spre comentariu
Gogured Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 ventilatorul de la condensor merge ?condensorul este curatat ?evacueaza afara aerul cald ?a fost schimbat sau completat freonul ?condensatorul de la compresor este bun ca valoare ? Link spre comentariu
costy Postat Iulie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2013 nu am nici cea mai mica idee despre istoricul lui. O sa il desfac maine sa verific cateva chestii.Ventilatoarele functioneaza , scoate aerul cald , sufla si aer rece (nu stiu daca e tocmai cat ar trebui de rece dar e mai rece decat cel din camera)Maine o sa-l desfac sa verific cum arata condensorul si sa verific condensatorul de la compresor. Sper sa fie ceva relativ ok gen condensator sau freonPs, multumesc pt raspunsul prompt Link spre comentariu
costy Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 tocmai ce l-am desfacut, si s-ar putea sa am noroc, condensatorul compresorului cu valoarea nominala de 25 microfarazi are pe aparatul de masura 1microfarad si ESR 1,6ohm. In caz ca era cineva curios asa arata la interior inculpatul Sper sa scap doar cu atat , nu pare sa mai fi fost umblat la freon, dar cum eu nu-s vreun expert e posibil sa ma insel Link spre comentariu
Gogured Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 vezi ce cond ii pui ...sa nu fie chinezesc si sa aiba minim 450 Vca .... altfel tine putin... Link spre comentariu
costy Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 vezi ce cond ii pui ...sa nu fie chinezesc si sa aiba minim 450 Vca .... altfel tine putin...habar n-am ce marci se gasesc. O sa ma duc maine pe maica domnului. Aveti vreo recomandare? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Daca e de la aerul conditionat atunci 99,99% condensatorul este chinezesc. Pune deci unul care sa aiba parametri identici cu cei ai celui original. Eu cred insa ca nu condensatorul este cauza defectului manifestat de compresorul aparatului de aer conditionat. Poate ca mai primesti si sfaturi mai bune de la alti colegi. Link spre comentariu
costy Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 pai din moment ce e legat direct de compresor trag si eu sperante ca ala era singura problema, ca daca e compresorul.... la gunoi cu el Link spre comentariu
costy Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 compresorul nu se mai opreste acum, dar cred ca are nevoie de niste freon, nu prea face fata caldurii Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Dar ce i-ai facut? Sau s-a intamplat de la sine? Link spre comentariu
costy Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Asa a fost cand l-am luat, eu il am de 1 sapt, are ceva vechime dupa cum arata. Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Ce gaz foloseste? (doar de curiozitate) Link spre comentariu
costy Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 R407C vreo 390 grame Link spre comentariu
aureliu67 Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 eu am aceiasi problema dar mai complicata. Protectia termica opreste motorul daca deschid robinetii freonului.Daca inchid evacuarea, si adun tot freonul in interiorul unitatii externe,nu se mai blocheaza.Mentionez ca am pus alta unitare interna, din cauza ca partea electronica a primului nu functiona corespinzator.Banuiesc ca nu are de ce sa faca probleme daca radiatorul e mai mare. Am incercat si cu alta un itate si face la fel. De ce oare? Poate ca am pus prea mult freon?Nu am cum sa cantaresc freonul ca e luat de la alte AC care mergeau cu R22 Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Esti sigur ca e vorba de protectia termica a compresorului?Pe manometre ce citesti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum