Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AC mobil bluesky- se blocheaza compresorul

costy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

8

• suirammarius

6

• aureliu67

5

• Gogured

2

Top autori în acest subiect

ventilatorul de la condensor merge ?condensorul este curatat ?evacueaza afara aerul cald ?a fost schimbat sau completat freonul ?condensatorul de la compresor este bun ca valoare ?

Link spre comentariu

nu am nici cea mai mica idee despre istoricul lui. O sa il desfac maine sa verific cateva chestii.Ventilatoarele functioneaza , scoate aerul cald , sufla si aer rece (nu stiu daca e tocmai cat ar trebui de rece dar e mai rece decat cel din camera)Maine o sa-l desfac sa verific cum arata condensorul si sa verific condensatorul de la compresor. Sper sa fie ceva relativ ok gen condensator sau freonPs, multumesc pt raspunsul prompt

Link spre comentariu

vezi ce cond ii pui ...sa nu fie chinezesc si sa aiba minim 450 Vca .... altfel tine putin...

habar n-am ce marci se gasesc. O sa ma duc maine pe maica domnului. Aveti vreo recomandare?
Link spre comentariu

Daca e de la aerul conditionat atunci 99,99% condensatorul este chinezesc. Pune deci unul care sa aiba parametri identici cu cei ai celui original. Eu cred insa ca nu condensatorul este cauza defectului manifestat de compresorul aparatului de aer conditionat. Poate ca mai primesti si sfaturi mai bune de la alti colegi.

Link spre comentariu

eu am aceiasi problema dar mai complicata. Protectia termica opreste motorul daca deschid robinetii freonului.Daca inchid evacuarea, si adun tot freonul in interiorul unitatii externe,nu se mai blocheaza.Mentionez ca am pus alta unitare interna, din cauza ca partea electronica a primului nu functiona corespinzator.Banuiesc ca nu are de ce sa faca probleme daca radiatorul e mai mare. Am incercat si cu alta un itate si face la fel. De ce oare? Poate ca am pus prea mult freon?Nu am cum sa cantaresc freonul ca e luat de la alte AC care mergeau cu R22

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări