Vizitator Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Cat este de buna ? Cam ce distorsiuni, ce banda de frecvente are ? (daca stie cineva care a facut asa ceva ) Cum se obtine 150 W curat ? Cat trebuie sa maresti tensiunea de alimentare ? pe cati ohmi obtii 150W? Ce modificari trebuie sa faci ? si nu in ultimul rand, ce rol are P1 in schema ?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 finalii ar trebui schimbati cu IRFP240/9240 P1 este offsetul si din el reglezi sa nu ai cc pe iesire... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Am uitat....Pentru schema asta am si desenul cablajului la scara si poze cu el gata facut Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Cam cata costa cablajul pentru schema asta ? Se merita realizat acest amplificator ? Sa pui si tu cablajul ca sa-l vedem si noi. In mod sigur vor fi si alti oameni interesati. Si daca poti sa imi raspunzi si mie la celelalte nelamuriri pe care le mai am. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 am avut si eu cablajul , dar nu il mai gasesc .... era cel cu releu pe el ... poti pune te rog cablajul aici ? schema asta merge si cu bipolari :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 daca nu uit maine sa mi-l pun pe stick de la birou poate o aduc )Schema asta e conceputa de Elektor acu ani buni si merge perfect.Schema merge si cu IGBT-uri Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Se pot monta cumva MJE340 si MJE350 ?Sau niste echivalenti...Pentru T10 si T11. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 pai dece ? nu se mai gasesc BD-uri ??? Poti pune linistit MJE dar nu are nici un farmec Link spre comentariu
LostCell Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Ce rol au D1 si D2 ca vad ca is led-uri?adica d c au ales led-uri? Link spre comentariu
Enigma86d Postat August 25, 2006 Partajează Postat August 25, 2006 Postat de Vasile. Schema merge si cu IGBT-uri Vasile, ma ajuta cumva o cutie de gp7nb60kd facuta de ST? :prayer: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 25, 2006 Partajează Postat August 25, 2006 pai tre sa ai 2 una cu canal N si una cu P(ma rog nu stiu sigur cum le zice ca nu am lucrat cu module IGBT) Link spre comentariu
Enigma86d Postat August 25, 2006 Partajează Postat August 25, 2006 Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca au fost facute pentru switching aplications. Carcasa e mica, ca la un lm7812 de 0.5 ... 1A. Nu a fost facut sa disipe puteri mai mari. Link spre comentariu
Vizitator dj_smoke Postat August 25, 2006 Partajează Postat August 25, 2006 Se poate obtine din schema asta 150 W pe 4 ohm fara sa se mai adauge inca o pereche de finali ? rezista daca se alimenteaza cu 2 X 50V ? Link spre comentariu
alex mm Postat August 25, 2006 Partajează Postat August 25, 2006 ....Salutare :smt006 la toata lumea, am dat de cablajul in cauza , ambele fetze arata cam asha :supz: :partyman: Spor la treaba !! Link spre comentariu
Kreator Postat August 25, 2006 Partajează Postat August 25, 2006 Mi se pare ciudat la schema asta, felul cum sunt legati finalii.Daca pui doua perechi de finali, unde legi rezistentele de compensare? ... in drena sau in sursa? Teoretic ar trebui pusi in S, dar mi se pare destul de aiurea acolo inspre alimentare...Sunt in ceata ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum