Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor schema amp. cu IRF de 120W

Vizitator semyneu

Postări Recomandate

Cat este de buna ? Cam ce distorsiuni, ce banda de frecvente are ? (daca stie cineva care a facut asa ceva ) Cum se obtine 150 W curat ? Cat trebuie sa maresti tensiunea de alimentare ? pe cati ohmi obtii 150W? Ce modificari trebuie sa faci ? si nu in ultimul rand, ce rol are P1 in schema ?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kreator

2

• Enigma86d

2

• LostCell

1

• alex mm

1

Top autori în acest subiect

Cam cata costa cablajul pentru schema asta ? Se merita realizat acest amplificator ? Sa pui si tu cablajul ca sa-l vedem si noi. In mod sigur vor fi si alti oameni interesati. Si daca poti sa imi raspunzi si mie la celelalte nelamuriri pe care le mai am. Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

am avut si eu cablajul , dar nu il mai gasesc .... era cel cu releu pe el ... poti pune te rog cablajul aici ? schema asta merge si cu bipolari :rolleyes:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

daca nu uit maine sa mi-l pun pe stick de la birou poate o aduc :))Schema asta e conceputa de Elektor acu ani buni si merge perfect.Schema merge si cu IGBT-uri

Link spre comentariu

Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca au fost facute pentru switching aplications. Carcasa e mica, ca la un lm7812 de 0.5 ... 1A. Nu a fost facut sa disipe puteri mai mari.

Link spre comentariu

Mi se pare ciudat la schema asta, felul cum sunt legati finalii.Daca pui doua perechi de finali, unde legi rezistentele de compensare? ... in drena sau in sursa? Teoretic ar trebui pusi in S, dar mi se pare destul de aiurea acolo inspre alimentare...Sunt in ceata ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări