Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce?

adrian_pintea

Postări Recomandate

Guta - FSOG :arrow: asta este numele unei piese semnate de "maestru" :lol: Guta. Si suna bine de tot. Deci asa ceva reprezinta limita inferioara admisa in domeniu. Daca era asta, atunci m-am linistit. :lol:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ReLLaXX

17

• adrian_pintea

8

• kai

2

• djvas

1

Top autori în acest subiect

Piesa de care am zis eu ultima data este house. :lol: Oricum am fost putin off topic in ultima parte a discutiilor. PS: In timp ce scriam post-ul asta a trecut pe strada un Opel Kadett negru cu muzica tare si asculta....? MANELE! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu-mi vine sa cred! :lol: Ironia soartei....deci da... :lol: Cum spuneam cu alta ocazie, extremele nu reprezinta niciodata realitatea. Am spus! :lol:

Link spre comentariu

PS: Ca sa nu fiu off topic de tot, completez: Opelul acela are 2 sub-uri cu difuzoare Magnat pe 12", in incinte trapez. Difuzoarele sunt pozitionate cu magnetii in exterior. :wink: Amplificatorul este un DLS si sistemul suna destul de bine (si tare). 8) Si totusi....MANELE? :lol: :evil: :roll: :shock: :lol:

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Forma conica a membranei nu este intamplatoare. E drept ca de obicei diferentele de sunet sunt insesizabile, dar asta depinde mult si de spatiul in care folosesti sub-ul. SI avand in vedere ca la o incinta BR pana la 70-80% din randament este obtinut prin port si nu din membrana difuzorului, intreadevar nu conteaza f mult cum asezi difuzorul. Si totusi, sunt cazuri in care inversarea difuzorului scade (masurabil) din randamentul montajului. Putem generaliza, dar pareri exprimate corect ar fi in cazul unui exemplu dat. Montaj, spatiu de amplasare, etc...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări