Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce?

adrian_pintea

Postări Recomandate

Nu cred ca gresesc cand spun ca este "o boala". Si pana nu ai sa suferi de ea, nu ai sa stii cum e :twisted: :twisted: . Pur si simplu incepi de la un casetofon banal si doua boxe obosite....si daca te prinde microbul si investesti timp si bani, ajungi sa ai feeling-ul de discoteca in masina ta...si poate chiar mai mult... :twisted: :lol: Prietenii stiu de ce! :lol: PS: E ca si cum m-ai intreba de ce mananca vaca iarba! :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ReLLaXX

17

• adrian_pintea

8

• kai

2

• djvas

1

Top autori în acest subiect

In Cluj populatia manelistilor este destul de slab reprezentata. Si din masini cu sonorizare serioasa nu am auzit inca manele in Cluj (slava domnului) :lol: . Din fericire, explicatia ta NU SE APLICA in cazul de fata. 8) :twisted: :)

Link spre comentariu

PS: Vasile....din 500 si ceva de CD-uri am vreo 5 cu manele :? , si alea ca mai trebuie pe la sonorizari. Ce zici...cand urc in masina aia, pe ce discuri pun mana? Crezi tu ca exact pe alea cu manele? :wink: :lol: Si nu sunt un caz unic.... 8) Adriane...o sa asculti manele cand iti termini sonorizarea? :lol:

Link spre comentariu
Vizitator codebutcher

Am si eu o intrebare de curiozitate : De ce asha mare putere intr-o masina ? Niciodata nu am inteles de ce unii vor puteri de discoteca intr-o masina ! Parerea mea !

Pai tu nu stii cum e sa plimbi femea cu mertzul pin oras cu basu bubuind sa moara dusmanii de ciuda.Acum serios, parerea mea e ca bubuiala aia pe care o aud atit de des din masini e de prost gust. Muzica se asculta acasa, nu e un motiv sa te dai in spectacol.Dar cum zicea cineva mai sus, fiecare cu ale lui.
Link spre comentariu

Imi termin io de facut subwooferul apoi sa vedeti cum canta GUTA la mine in Dacie numa sa se mire prostii...Si mai bag si cateun progresive sa-mi sara vopseaua de pe masina :shock: :shock: :shock: ca si asa trebuie vopsita si sa nu trebuiasca sa ma chinui so smirgalesc :d :d

Link spre comentariu

Era o gluma sa vad ce reactii apar...Adevarul ii ca fiecare asculta ce muzica ii place unora le place rock'ul altora le place hip-hop'ul altora manele si tot asa pot sa continui...In masina daca vrei sa te dai mare ce scule bazate ai normal ca bagi ceva cu bass ca doara nu iti pui 10 subwoofere si 15 statii sa asculti manele... :d :d :d :d :d Inca nu am vazut(auzit) o masina cu scule calumea sa se auda din ea manele...Si nici nu cred ca voi vedea(auzi)...Dapoi si de vad(aud) cred ca ma voi pisa pe mine de ras :d :d :d

Link spre comentariu

Inca nu am vazut(auzit) o masina cu scule calumea sa se auda din ea manele...Si nici nu cred ca voi vedea(auzi)...Dapoi si de vad(aud) cred ca ma voi pisa pe mine de ras

las ca am vazut eu un merzt vito, dupa estimarea mea cel putin 1000W. Bubuia Guta de-i trepida caroseria. pacat de masina si de sistem.
Link spre comentariu

"Mertzu" ala nu mai are sonorizare de mai bine de un an. Proprietarul la vandut fara linia de sunet. Cat timp a fost la el, nu cred sa fi auzit manele in el. Tousi, nimic nu este exlus. Momentan circula prin Cluj....nu stiu daca are sonorizare in el sau nu. "Mertzu" ala ramane inca sonorizarea cea mai puternica pe care a avut-o Clujul. Se anunta incercari serioase pe tema asta. :lol: Pe partea de bas avea doi basi Magnat pe 15" alimentati de doua amplificatoare Target de 1000 W bucata. Restul este irelevant. 8) Cert este ca simteai de la distanta ca se apropie.... :twisted:Daca l-ai auzit in ultimul an jumate cu certitudine proprietarul nu mai este acelasi si la fel si linia de sunet. Il cunosc oarecum pe primul proprietar si pot sa spun cu certitudine ca cd-uri cu manele nu avea in masina. :? Si totusi...ce nu face omu' pt femeia lui...o fi pus un Guta sa-si spele pacatele...de buna voie nu prea cred.... :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări