Kosmin Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Vad ca am fost bagat prin discutii fara sa stiu.... Nu vin cu nici un amplificator, a fost prezentat la vremea lui si cine a dorit sa-l asculte a venit la acea intalnire. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Văd că lipsa de civilizaţie e patogenă în zonă. ----------------------- Ca să fie mai clar ptr toată lumea: amplifurile vor fi prereglate la acelaşi nivel înaintea audiţiei, folosind un generator de semnal sinus şi osciloscopul cu două spoturi pe o sarcină rezistivă, rămîne de stabilit nivelul după aflarea amplifurilor participante la test, ptr a nu forţa pe unele dintre ele. Fără prostii de semnale dreptunghiulare, dinte de fierăstrău sau alte bizarerii ptr depanat televizoare. De aceea, e bine să nu se aducă amplifuri mărunte, de juma de watt, să aibă o putere decentă într-o cameră normală. Se va face desigur o încălzire prealabilă a tuturor participantelor şi abia apoi se va trece la testarea propriu-zisă. Ordinea punerii în audiţie o va stabili Viorel, iar impresiile audio vor fi notate de fiecare într-un tabel distribuit, concluziile se vor trage la sfîrşit şi rezultatele se vor publica prin consens cu participanţii. Cei care nu participă sau nu au treabă cu subiectul vor fi ignoraţi, indiferent ce cereri sau teorii emit. De aceea, participanţii vor trebui să-şi aducă amplifurile din timp şi să piardă vremea cu răbdare pînă la începerea testărilor. Se poate organiza o audiţie cu alte scule pe perioada aşteptării, sau jocuri de societate. Curajoşii vor trebui să se anunţe din timp. --------------------- Mă voi hotărî cu care din amplifuri să particip, dacă vor fi mai puţine în concurs, poate le aduc pe toate de acasă. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Pana la urma pot participa cu proiectul meu ( de inspiratie Mullard ) un SE cu EL84 de 3W ?Da sau nu , hai ca e simplu ... Curajoşii vor trebui să se anunţe din timp.Multumesc pentru invitatia de mai sus !Uite , ma anunt eu primul . Link spre comentariu
zal Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Corecţie: Curajoşii vor trebui să se anunţe din timp.În afară de persoanele non grata, ptr a nu deranja buna desfăşurare a adunării. http://ro.wikipedia.org/wiki/Persona_non_grata Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Stai relaxat , ca nu veneam sa-ti vad creatiile ! De la tine chiar nu am ce invata .Orice intalnire serioasa se va desfasura ca si pana acum , la Tibi Vicol si Dan Zup . Se remarca frustrarea voastra si din faptul ca ati deschis subiecte ce trateaza pseudointalniri cu lampari , altul decat cel deschis de Dan Zup .Nu este neaparat un lucru rau , dar daca trebuie sa epatezi , asta e calea .Probabil ca o sa atrageti lumea " buna " cu alune si bere , ca de socializat ...mai subtire .Diplomele vorbeste ! Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 ................... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Stai relaxat , ca nu veneam sa-ti vad creatiile ! De la tine chiar nu am ce invata .Orice intalnire serioasa se va desfasura ca si pana acum , la Tibi Vicol si Dan Zup . Se remarca frustrarea voastra si din faptul ca ati deschis subiecte ce trateaza pseudointalniri cu lampari , altul decat cel deschis de Dan Zup .Nu este neaparat un lucru rau , dar daca trebuie sa epatezi , asta e calea .Probabil ca o sa atrageti lumea " buna " cu alune si bere , ca de socializat ...mai subtire .Diplomele vorbeste !Am o rugaminte,incearca sa nu mai scrii in popicele mele,pe unde treci tu poluezi tot,esti om matur si te comporti ca un copil de gradinita.Multa sanatate! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Rog un moderator sa stearga tot ce nu este legat de acest topic.Multumesc Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 OK , iti respect dorinta de a nu ma scrie in " popicele " tale , chiar daca nu exista o prevedere expresa a regulamentului in acest sens . Interventia mea este total ontopic , deoarece am raspuns chemarii tale la intalnirea lamparilor .Multa sanatate ! Dar numai tie , nu si virusului .PS :Nu uita , pastreaza-ti bunul tau obicei dar si al virusului , asa ca modifica toate mesajele ca sa nu se mai intelega nimic din acest subiect . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Invit la test tot poporul lampar care poseda ampuri home made sau de "magazin",invit si audiofilii,melomanii,ascultatorii de muzica sau sunete,hai sa facem un test profi .Cine vine???? Link spre comentariu
sebi_c Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Ce se mai aude despre initiativa lansata? Mai e de actualitate sau nu, pentru ca nu vad reactii. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Este de actualitate Ateptam participantiAtrag atentia inca odata, NU E CONCURS,e un simpu test de auditie,in orb,fara a vedea amplificatoarele. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 E Septembrie,cine participa la test?? Link spre comentariu
gg101 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Invit la test tot poporul lampar care poseda ampuri home made sau de "magazin",invit si audiofilii,melomanii,ascultatorii de muzica sau sunete,hai sa facem un test profi .Cine vine????Urechea umana oboseste dupa 3-5 minute , in functie de nivelul de zgomot si ii trebuie cel putin 10 ore pt revenire . In cate zile vrei sa organizezi un astfel de test ? Cum vrei sa-l faci profi ???Daca am convingerea ca iese ceva serios , vin si eu Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 O sa se tina Duminica.Cine este dispus sa aduca o pereche de incinte "destepte" si un cd-player la fel de "destep".Eu si Adrian o sa fim Dj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum