Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Setari crossover

Vizitator gepadj

Postări Recomandate

Vizitator gepadj

Salut!In primul rand vreau sa va spun ca e primul meu post pe acest forum si sper ca am postat unde trebuie.Am nevoie de ajutor cu setarile pentru un crossover de la un club pe unde s-au perindat cam multi "stiutori" si l-au cam dat peste cap. Eu o sa scriu aici toate informatiile de care dispun momentan si daca e nevoie revin cu altele fara nici o problema.CrossoverOmnitronic Dxo-26SatelitiSunt 8 sateliti Omnitronic la care pe spatele lor scrie asa: 300 W rms program, 500 W peak, 8 ohmi, 2000 hz. Toate boxele sunt acelasi model.BassSunt 4 basi Omnitronic de 1000 W, 8 ohmi.Amplificatoare2 amplificatoare Omnitronic P-1500, 4 ohmi2 amplificatoare Omnitronic P-2000, 4 ohmiAs vrea daca se poate sa imi explicati ce setari trebuie sa fac in crossover pentru ca se aude oribil. Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_draghiescu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aveţi link-ul manualului de utilizare (în format "pdf")pentru DXO-26 Pro (germană şi engleză). Sper să ajute.download.showtechnic.de/?id=29511

Link spre comentariu
Vizitator gepadj

Aveţi link-ul manualului de utilizare (în format "pdf")pentru DXO-26 Pro (germană şi engleză). Sper să ajute.download.showtechnic.de/?id=29511

Multumesc pentru raspuns. Manualul il am deja, stiu sa intru sa setez frecventele dar nu stiu care e treaba cu filtrele si asa mai departe.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări