Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achiz multimetru

Marian C

Postări Recomandate

Buna ziuaas dori sa cumpar un multimetru ( ca de cel rusesc u4324 m-am cam saturat si nici nu e grozav )la noi in oras nu sunt magazine de specialitateam vazut la un magazin dt9205 la 35 lei, oare e bun ? masoara tens cat de cat precis ?sau stiti altul mai bun la banii astia ?multumesc frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian C

5

• Craciun

1

• d2134

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Salut,Daca tot vrei sa iei un DT ia DT9208 are game mai extinse si are si frecventmetru.Succes

dar frecventmetru lui masoara semnale pana la ce amplitudine ( varf la varf ) ? sau doar semnale mici din spectrul audio (sub 1 volt ) ? daca as vrea sa masor frecv semnalului din baza tranz final linii (dintr-un tv ) ar merge ?multumesc
Link spre comentariu

am gasit un manual pe net" FREQUENCY MEASUREMENTDo not apply more than 250V rms to the input. Indication is possible a voltage higher than 100V rms, but reading maybe out of specification.Note: Do not apply more than 250V rms to the input. Indication is possible a voltage higher than 100V rms, but reading maybe out of specification."

Link spre comentariu

daca as vrea sa masor frecv semnalului din baza tranz final linii (dintr-un tv ) ar merge ?multumesc

Acolo ai nevoie de osciloscop sa vezi exact forma de unda, uneori nu te ajuta cu nimic daca sti doar frecventa (care este de obicei fixa, nu se schimba.....). Iar ca multimetru cauta ceva mai de doamne-ajuta (ceva intre 50-100 de lei), nu lua chiar ultimele pocnitori....
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări