ddd3d Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Salutare!Vreau sa fac rost de o licenta de un win 8 pro pe 32 biti pot pe viitor sa fac upgrade la win 8 pro pe 64 biti? Link spre comentariu
georgeleus Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Ca si chestiune financiara n-ar trebui sa fie o problema. Varianta cealalta contine identic aceleasi elemente ca si prima, doar ca-s optimizate pentru 64. Cred ca se poate rezolva cu upgrade online. Link spre comentariu
ddd3d Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 nu am fost prea explicit scz ma refeream la aceiasi licenta Link spre comentariu
georgeleus Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Pai da man. Cel putin uite cum am inteles eu:Spre exemplu pe laptopul de serviciu am avut Vista pe 64b. Am vazut la un momentdat ca puteam sa fac trecerea la un Vista pe 32. Gratis. Online. Si pastram aceeasi licenta.Bine, am facut downgrade la XP/64 totusi pentru ca folosesc niste programe incompatibile cu ce e peste XP.La fel imi inchipui ca si-n cazul tau daca instalezi licenta de 32b, intri online si - pastrandu-ti-o - poti downloada kit-ul de 64 si upgrada.Zi-mi te rog daca e mai clar, poate imi scapa mie alte elemente. Link spre comentariu
ddd3d Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 da e ok am instalat licenta pe 32b pe urma am cotrobait pe la Microsoft.com si am facut upgrade la 64b si merge fbmultumesc de ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum