Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iaz curte DIY

H Robert

Postări Recomandate

Am terminat de construit iazul si am spus sa va arat si voua cum a iesit:

Dimensiunile sunt:

Lungime-4,5 m

latime-4,5 m

Adancime 40 cm ( numai nivelul apei )

Cascada din piatra are o pompa submersibila de 400W

Pompa din mijloc este de 25W (nu va recomand sa cumparati sunt niste porcarii, mai bine o submersibila)

Mai am montata intr-un colt o lampa de 35W pt luminare noaptea (o sa fac un filmulet noaptea cu ea aprinsa)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

/WeRAlOqP3TA

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• H Robert

4

• blazeu

2

• lorik199

1

• marius_3004

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Gardul din stanga, din caramizi e interesant; ala din dreapta e din azbociment, sau nu vad eu bine? Vezi ca se iau ecologistii de el....Bazinul e simpatic (stiu ca ai muncit ceva la el, si eu am avut o asemenea tentativa).Important e sa te simti bine cu ce ai facut!Toate cele bune!

Link spre comentariu

Foarte frumos ..iar filmarea face diferenta ...este altfel cand auzi si apa ..poate vin si eu pe la tine sa ma relaxez in zilele cu stres ..platesc taxa ..ca in sufrageria mea nu pot face asa ceva :da :101 :aplauze

Link spre comentariu

Da ai dreptate e facut cu placi din azbociment este doar provizoriu intentionez sa il fac pe tot din caramida/boltari gardul acela are vreo 36 m si doar vreo 15 este din azbociment,cat munca la iaz a fost destula,pt mine este extraordinar acest iaz pot sa zic ca da viata gradinii mele,multumesc pt aprecieri,astept daca exista posibilitatea sa vad si alte iazuri create de colegii mei de pe forum, am si livada in fata pt cine vrea sa vada pozele sunt aici

http://www.flickr.com/photos/97936199@N ... 776453226/

Link spre comentariu

Iarna ce faci cu el? Daca vine un ger puternic si ingheata apa,nu o sa ai probleme cu constructia(peretii iazului)?Adancimea fiind relativ mica dupa un ger de cateva zile,se poate transforma intrun bloc de gheata,nu va afecta structura? Felicitari,o constructie inspirata.

Link spre comentariu

Il golesti si trebuie si sa acoperi golul, altfel zapada se va tasa, topi partial si poate ingheta cu problemele de rigoare.Observatia cu gardul din azbociment nu era o critica; spre deosebire de altii, eu cred ca chestia cu riscurile conexe azbestului e valabila in zonele de extractie si prelucrare; cate fibre se pot desprinde din structura unui panou? Cantitatea e neglijabila, insa aceste "alarme" sunt bune pentru speriat ignorantii si scos banutii din portofele....Intr-adevar, nu exista sunet mai relaxant decat clipocitul apei...dar numai cu liniste. Adica fara nici un fel de "muzica", fara claxoane sau vajait de motoare, cauciucuri sau mai stiu eu ce...Sanatate!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări