FLORIN IORDACHE Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Buna dimineata ! Am si eu o mica-mare problema cu adresa mea de e-mail si de mess.....adica nu ma mai lasa sa intru pe ea....de pana sa inceapa ploaia ieri pe la ora 18:30.....Imi spune mereu ca am probleme la conexiune la netul meu.....dar eu nu am nici o problema.....pentru ca pe alte adrese de mess si de e-mail merge fara probleme.....Aaa si am mai incercat si pe alt pc-u si cu un alt net......si tot asa imi zice...Eu o sa va pun o imagine cu ce imi arata pe ecran cand ii dau conectare la yahoo messenger....Multumesc mult penrtu ajutor !!! Link spre comentariu
tpc Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Am patit-o si eu ,pana la urma am ajuns sa resetez parola ,dupa care a functionat . Sper sa te ajute . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 Am incercat si chestia aceasta cu resetarea parolei....dar fara succes .... Link spre comentariu
Craciun Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Salut,Daca ai un alt cont de email la alt provider , scrie-le celor de la yahoo de la suport despre problema.Eu cred ca e o problema cu contul tau de yahoo.Succes! Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 nu dispera . a incercat careva sa o sparga si cei de la yahoo au blocat contul tau .dar peste o zi doua o sa-ti dea drumul Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 Salutare ! Asa sa fie,dar nu stiu daca este chiar asa usor......dar acum vom vedea maine sau cel tarziu poimaine.... Dar eu pentru singuranta am facut o noua adresa....Dar imi pare fff rau de aceasta adresa care nu imi mai merge pentru ca aveam fff multi prienteni.....Iar acum trebuie sa-i adun din nou acesti prieteni..... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Buna ziua ! Va anunt ca acum vreo ora am rezolvat problema cu id-ul meu......am fost nevoit sa-mi resetez id-ul si parola.... Va multumesc tuturor care a vrut sa ma ajute .. O zi minunata va doresc !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum