Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu e-mail-ul si messengerul

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna dimineata ! Am si eu o mica-mare problema cu adresa mea de e-mail si de mess.....adica nu ma mai lasa sa intru pe ea....de pana sa inceapa ploaia ieri pe la ora 18:30.....Imi spune mereu ca am probleme la conexiune la netul meu.....dar eu nu am nici o problema.....pentru ca pe alte adrese de mess si de e-mail merge fara probleme.....Aaa si am mai incercat si pe alt pc-u si cu un alt net......si tot asa imi zice...Eu o sa va pun o imagine cu ce imi arata pe ecran cand ii dau conectare la yahoo messenger....Multumesc mult penrtu ajutor !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• Craciun

1

• costelvoicu72

1

• tpc

1

Top autori în acest subiect

Salut,Daca ai un alt cont de email la alt provider , scrie-le celor de la yahoo de la suport despre problema.Eu cred ca e o problema cu contul tau de yahoo.Succes!

Link spre comentariu

Salutare ! Asa sa fie,dar nu stiu daca este chiar asa usor......dar acum vom vedea maine sau cel tarziu poimaine.... Dar eu pentru singuranta am facut o noua adresa....Dar imi pare fff rau de aceasta adresa care nu imi mai merge pentru ca aveam fff multi prienteni.....Iar acum trebuie sa-i adun din nou acesti prieteni..... :jytuiyu

Link spre comentariu

Buna ziua ! Va anunt ca acum vreo ora am rezolvat problema cu id-ul meu......am fost nevoit sa-mi resetez id-ul si parola.... :da Va multumesc tuturor care a vrut sa ma ajute .. O zi minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări