Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Determinare pini utilizati la o mufa usb

ditto

Postări Recomandate

Am nevoie de un cablu usb pentru un player. Cablul este unul proprietar si scump. Am reusit sa fac rost de un cablu similar care foloseste insa alti pini. Prin urmare, nu pot sa fac playerul sa comunice cu pc-ul pentru ca nu il recunoaste, nu merge cablul in configuratia resp. M-am chinuit sa il adaptez insa nu am reusit decat sa gasesc pinii pentru incarcare si atat. Mufa are 8pini si este tip mini b- un mini usb mai mic. Cum as putea masura pinii folositi de mufa mama adica a playerului pentru data- si data + ? Am gaist ceva dar nu imi recunoaste windowsul spunand "unknown device. This device malfunctioned bla bla" .Precizez ca playerul a fost verificat cu un cablu original si merge. Problema easte cablul proprietar, pinii folositi fiind diferiti de standard. Nu am multimetru, auzisem ca se poate verifica asa. Dar care este metoda, cum verific pinii, ce trebuie sa apara? Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ditto

3

• validae

2

• filypvas

1

Top autori în acest subiect

Vezi in spatele mufei mama din player care sunt cele doua borne folosite pentru transfer date (cunoscand deja pe cele de alimentare + si -) si le incerci schimbandu-le in cele doua variante posibile.

Link spre comentariu

Ma indoiesc ca nu s-ar putea desface, cel mai greu am desfacut un Ipod Nano, parca e o cutie de conserve, e capsat :rade: Vezi ca sunt tutoriale despre demontarea diverselor electronice pe Youtube (printre putinele lucruri utile pe care le-am gasit acolo).Pune o poza-doua cu scula in cauza, sa vedem ce se poate face.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări