ditto Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Am nevoie de un cablu usb pentru un player. Cablul este unul proprietar si scump. Am reusit sa fac rost de un cablu similar care foloseste insa alti pini. Prin urmare, nu pot sa fac playerul sa comunice cu pc-ul pentru ca nu il recunoaste, nu merge cablul in configuratia resp. M-am chinuit sa il adaptez insa nu am reusit decat sa gasesc pinii pentru incarcare si atat. Mufa are 8pini si este tip mini b- un mini usb mai mic. Cum as putea masura pinii folositi de mufa mama adica a playerului pentru data- si data + ? Am gaist ceva dar nu imi recunoaste windowsul spunand "unknown device. This device malfunctioned bla bla" .Precizez ca playerul a fost verificat cu un cablu original si merge. Problema easte cablul proprietar, pinii folositi fiind diferiti de standard. Nu am multimetru, auzisem ca se poate verifica asa. Dar care este metoda, cum verific pinii, ce trebuie sa apara? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Vezi in spatele mufei mama din player care sunt cele doua borne folosite pentru transfer date (cunoscand deja pe cele de alimentare + si -) si le incerci schimbandu-le in cele doua variante posibile. Link spre comentariu
ditto Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 Multumeac pentru raspuns dar daca playerul nu se poate desface , ce fac? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Ma indoiesc ca nu s-ar putea desface, cel mai greu am desfacut un Ipod Nano, parca e o cutie de conserve, e capsat Vezi ca sunt tutoriale despre demontarea diverselor electronice pe Youtube (printre putinele lucruri utile pe care le-am gasit acolo).Pune o poza-doua cu scula in cauza, sa vedem ce se poate face. Link spre comentariu
ditto Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 Multumesc, se pare ca voi rezolva loco cu ajutorul unui electronist. Oricum multumesc pentru indrumari si sfaturi. Link spre comentariu
filypvas Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 http://pinouts.ru/Slots/USB_pinout.shtml Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum