TESSLA Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Dupa cum spune si titlul, as dori sa-mi recomandati un diamant bun de taiat sticla, grosime 3 - 8 mm. Multumesc! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 eu am mostenit unu de la tata care teoretic taie sticla de 4mm dar daca o degresezi bine si o ungi cu petrol/motorina taie si de 6 mm mai groasa nu am incercat cele cu role sunt varza de manciuria Link spre comentariu
philipo4you Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Intr-adevar e mai buna varianta cu pastila diamantata fata de cele cu rola.Fiecare scula din asta are pe lateral niste degajari de dimensiuni diferite cu ajutorul carora se agata sticla si "se face pirghie" ca sa se rupa. Ar trebui sa te orientezi spre unul care are o degajare de 8 mm pentru ca si pastiluta aia este dimensionata de asa natura. 8 mm este totusi o sticla destul de groasa !!! Link spre comentariu
TESSLA Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 eu am mostenit unu de la tata care teoretic taie sticla de 4mm ....Puteti sa puneti o poza va rog? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 da pun deseara sau cel tarziu maine Link spre comentariu
znecula Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Cam asa trebuie sa arate o scula buna (ozele 1 si 3).Eu am si cu role (poza 2) care merg foarte bine.Poate din cauza ca sunt cumparate din Germania?!Stima. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Am un amic, tamplar de meserie (si meserias!), foloseste de peste 20 de ani acelasi diamant, fara rola, ca in poza 1 din mesajul anterior, a taiat destula sticla la viata lui, ca meseriasul are de lucru; am inteles ca nu trebuie dat de doua ori prin acelasi loc si ce mai stiu de la amic, este ca nu-l imprumuta la nimeni...Eu am doua diamante cu role, de pe la rusi, insa nu ma prea bazez pe ele, unde mai pui ca atunci cand le-am folosit, cand nu-mi placea zgarietura reveneam...In primavara pentru o taietura circulara am apelat la amic si a iesit la perfectie, sticla de 4mm grosime, pentru grosimi ale sticlei mai mari... nu stiu ce sa zic. Link spre comentariu
ndc74 Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Eu nu tai sticla, dar am vazut prin targ diamant de rectificat pietre de masina de rectificat. Pe un diamant nou de 4K cerea 100 ron.Eu cred ca unui astfel de diamant i se poate realiza usor un suport pt tinut in mana. Ma gandesc ca ar fi o scula interesanta si cred ca te poate tine o viata. Link spre comentariu
alin 105 Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Exista taietor de sticla cu rola, de 10 lei bucata, sau de 400 lei bucata.Cam cat costa fiecare , cam atata si face.Eu am luat unul mediu, cu rola, pt ocazioanalele utilizari s-a dovedit a fi foarte OK. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 domnilor pastila de vidie de la un cutit de strunjit metal de la strung daca o sparg si o farama mica o prind cu alama de un suport metalic nu pot taia sticla cu el Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum