Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ziphona PA2040

Vizitator popraul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cu TDA nu va mai avea niciodata sunetul ce il avea cu A2030. Diferenta mai mare se va simti la basi. Sunetul nu va mai fi cald, ci mai metalic.Recomandarea mea este sa cauti A2030, undeva prin vechituri cineva poate tot ii are. Pacat de sunetul original sa-l deformezi, ca este incredibil de fain la RFT Ziphona PA2040.

Link spre comentariu

eu am daca nu ma insel pe undeva vreo 4 bucati recuperate stiu ca am schimbat unui prieten in ceva amplituner si am pus in loc de tda am pus A si la vreo 2 saptamani a venit sa-i dau jos cel fuctional si sa-i pun A pt motiv ca avea sunetul mai clar exact cum spunea colegu @molioa

Link spre comentariu

Nu ai citit ce scrie @pop_ady44 -zice ca are el A2030. Contacteaza-l ca nici unul dintre cei indicati, nu-ti va scoate sunetul cu care esti obisnuit.Un sunet "cald" iti zice ca TDA este identic cu A2030.Asta ca sa nu arzi placa de 2x cand o sa-i dai jos ca nu-ti place cum se aude.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări