valica Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Salutare, expun si eu o problema,poate cineva s-a mai confruntat cu problema asta. Ieri mi-am montat o lampa de semnalizare noua pe parte stanga fata, cealalta veche din cauza unor gropi a cazut nu stiu pe unde . Cred ca din cauza soclului prost al lampii cand am bagat becul in soclu a facut scurt intre cei doi pini si de atunci nu mai merge semnalizarea pe nici o parte. Sigurantele le-am verificat sunt bune, releul de semnalizare cred ca functioneaza, cand pun avariile merg toate cele 4 semnalizari, am inlocuit si blocul, maneta de semnalizare cu altul de la alta masina si tot nu merge, am inlocuit si butonul de avarie si nu am avut succes, ce naiba poate fi? Link spre comentariu
briobit Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Instalatia e simpla cum a venit din fabrica sau ai pus pe ea si ceva alarma/inchidere si ai intervenit in instalatia masinii ? Link spre comentariu
valica Postat Iulie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2013 Masina are si alarma si functioneaza, nu am umblat la ea. Link spre comentariu
briobit Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 eu am patit ceva de genul in sensul ca prin instalatia de la alarma sunt 2 diode parca legate cumva la semnalizare si la mine explodasera pur si simplu (am desfacut juma de masina pana am dat de alea ca erau bagate in pragul de la sofer .... ) Link spre comentariu
valica Postat Iulie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2013 Am inteles, eu m-am uitat un pic si am vazut doua fire care duc din alarma catre blocul de semnalizare(semnalizare stanga si dreapta), dar nu am vazut nici o dioda, am sa mai caut, posibil sa fie ascunse sau poate nici nu au fost montate. Am sa masor sa vad daca blocul de lumini isi face treaba si releul, ma gandesc ca releul nu primeste un + in momentul in care pun contact la cheie, pentru avarii cred ca ia un + direct de pe baterie. Link spre comentariu
valica Postat Iulie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Am rezolvat, era cel mai simplu defect dar fiindca am lucrat seara nu am observat ca siguranta era intrerupta, practic de la o anumita distanta ziceai ca este buna . Cine doreste manualul de service de la Cielo il pot ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum