Vizitator danyelo Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Buna tuturor. Imi cer scuze daca sunt intrebari prostesti , dar sunt amator in domeniu si vreau sa invat. Am "colindat" pe google si am tot vazut fel si fel de metode de fabricare a PCB-urilor in casa. Am vazut metoda UV-urilor, PNP, Imprimanta Laser, am imprimanta cu Inkjet, dar nu vreau sa o modific/distrug, pt ca ii foarte rentabil sa imprim la ea, am mai vazut si metoda cu oja, cu marker (la mine cel putin nu a functionat, cu toate ca am incercat cu marker rezistent la apa precum spuneau in descriere) si altele. Nu dispun de fonduri, decat cele in limita bunului simt. Am facut niste cablaje cu ajutorul ojei, dar reproducerea traseelor este foarte greoaie. Am produs propria metoda de reproducere, cu ajutorul benzii adezive, creez cu , cutterul traseul , dezipesc banda si dau cu oja deasupra. Merge perfect,dar acum problema sta in felul urmator: nu este o metoda mai usoara sa reproduc traseele? Adica le scot la imprimanta si sa le transfer direct. Va rog daca aveti alte idei sa ma ajutati. Va multumesc pt atentia acordata !! Link spre comentariu
molioa Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Vezi aici:viewtopic.php?f=59&t=147184 Link spre comentariu
Vizitator danyelo Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 dar eu nu am imprimanta laser. am doar inkjet-uri. daca aveam nu mai puneam intrebarea asta si foloseam metodele gasite deja. multumesc oricum. Link spre comentariu
nel65 Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 trebuie sa intelegi ca pentru a practica un hobby ,in cazul asta electronica -la orice nivel,e nevoie de anumite cheltuieli .Hobby nu inseamna ca nu trebuie sa cheltui nimic .Fa un sacrificiu si cumpara o imprimanta laser alb negru ,cea mai ieftina ,e vreo 200 si ceva de lei si o tii doar pentru cablaje .Cu cat toner are in ea la inceput ,faci sute daca nu chiar cateva mii de cablaje.De regula ,din nimic nu poti face bici Link spre comentariu
AlinEX Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 sau... daca sti pe cineva la un centru de copiere xerox, poti cumpara folie PNP, si sa rogi persoana in cauza sa iti copieze cablajul tiparit de tine pe hartie, pe acea folie PNP care are format A4! sau chiar daca nu sti pe cineva, poate dai peste vreo persoana binevoitoare care sa te ajute!succes Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 21, 2013 Administratori Partajează Postat Iulie 21, 2013 exista ditamai subiectele pe aceasta tema, treci la lectura nu astepta mura in gura Link spre comentariu
Postări Recomandate