Vizitator milupas Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Am luat un NI USB 6128 de la facultate peste vara sa fac un mic proiect. Am legat la el un accelerometeru MX2125 de la paralax si am convertit semnalele incat sa obtin unghiul de inclinatie al senzorului pe cele 2 axe. Vreau acum sa leg 2 servomotoare la acest sistem si sa le controlez in functie de unghiurile obtinute de la accelerometru, dar m-am blocat.Am reusit sa generez pe o iesire analogica cu labview un semnal pwm identic cu cel folosit de placa Arduino pentru comanda servomotoarelor. Pe placa Arduino am folosit servomotoarele mult timp fara nici o problema, dar pe placa de la National Instruments se aude in motoras un bazait dependent de factorul de umplere al semnalului de intrare, dar nu se misca deloc. Ar putea fi o problema legata de alimentare sau unde gresesc?Atasez mai tarziu semnalele de comanda si un video cu sunetul din motoras daca va ajuta.PS. Servoul e cel mai ieftin posibil sg90 TowerPro si l-am primit cu un starter kit de la Arduino, inca nu i-am gasit datasheet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum