Vizitator bogdanbogdan12 Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Salutare!As dori sa stiu si eu daca se poate face o modificare a unei instalatii de brad pe leduri in sensul ca vreau sa o alimentez la 12v cc si sa scot toate ledurile iar in locul lor sa pun cate 7,8 leduri in serie sau paralel pe fiecare canal.Precizez ca placuta are 4 canale.Multumesc frumos. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Unde sunt ledurile in schema aia?Cred ca e pe beculete si vrei s-o modifici pe leduri,nu? Link spre comentariu
Vizitator bogdanbogdan12 Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Ori pe beculete ori pe leduri are acelasi montaj electronic.Am vreo 6 asemenea montaje.Eu vreau doar sa o pun la masina cu cateva leduri pe ramura. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 In principiu ar putea functiona daca se reduce valoarea rezistentei de limitare de 150K si se monteaza o dioda Zener de 5-9V dupa ea.Insa nu stiu cum se va comporta acum detectorul de trecere prin zero legat la retea prin rezistenta de 4M7 fiindca la baterie nu vor mai fi treceri prin zero.Merita incercat totusi. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 21, 2013 Administratori Partajează Postat Iulie 21, 2013 titlul subiectului de rahat subiect inchis Link spre comentariu
Postări Recomandate