Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BenQ FP91G+

dalu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dalu

7

• Mr_Devil83

4

• Tavi

3

• pyu

3

Top autori în acest subiect

Monitor LCD 19 Benq FP91G+ 775.25 RON 7,752,549 LEI TVA inclus Monitor LCD Dell E196FP, 19" Tip display: LCD TFT active matrixDiagonala (inch) : 19Contrast: 500:1Dimensiune punct (mm): 0.294Timp de raspuns (ms): 8Rezolutie optima (pixeli): 1280 x 1024Compara cu alte produse Pret cu TVA: 813,33 Ron 8.133.274 Lei vechi Disponibilitate: in stoc Monitor LCD Philips 190C6FS, 19" Tip display: LCD TFTDiagonala (inch) : 19Dimensiune punct (mm): 0.294Timp de raspuns (ms): 8Contrast: 600:1Rezolutie optima (pixeli): 1280 x 1024Compara cu alte produse Pret cu TVA: 860,71 Ron 8.607.139 Lei vechi Disponibilitate: la comanda, 24 ore Monitor LCD Samsung 920N, 19" Tip display: LCD a-si TFTDiagonala (inch) : 19Timp de raspuns (ms): 8Contrast: 700:1Dimensiune punct (mm): 0.294Rezolutie optima (pixeli): 1024 x 768Opinia cumparatorilor: Compara cu alte produse Pret cu TVA: 898,87 Ron 8.988.736 Lei vechi Disponibilitate: in stoc Monitor LCD Samsung 940N, 19" Tip display: LCD a-si TFTDiagonala (inch) : 19Contrast: 700:1Timp de raspuns (ms): 8Dimensiune punct (mm): 0.294Rezolutie optima (pixeli): 1280 x 1024Compara cu alte produse Pret cu TVA: 1.030,31 Ron 10.303.127 Lei vechi Disponibilitate: in stoc si poftim Monitor LCD Samsung 940BW, 19", argintiu Tip display: LCD a-si TFTDiagonala (inch) : 19Contrast: 500:1Timp de raspuns (ms): 4Dimensiune punct (mm): 0.285Rezolutie optima (pixeli): 1440 x 900Compara cu alte produse Pret cu TVA: 1.059,99 Ron 10.599.925 Lei vechi Disponibilitate: in stocai multe posibilitati. Am vazut si un asus pe la vreo 8mil cu 8ms raspuns. Dar ma rog, daca tu vrei sa iei cea mai prastie versiune de monitor problema ta. eu ti-am dat un sfat de care te vei bucura in timp. ma rog, calitatea nu prea mia conteaza. Cred ca daca ar fi 2mil l-ai cumpara si alb negru dar sa fie de 19 si 2 mil. :)

Link spre comentariu

ai multe posibilitati. Am vazut si un asus pe la vreo 8mil cu 8ms raspuns. Dar ma rog, daca tu vrei sa iei cea mai prastie versiune de monitor problema ta. eu ti-am dat un sfat de care te vei bucura in timp. ma rog, calitatea nu prea mia conteaza. Cred ca daca ar fi 2mil l-ai cumpara si alb negru dar sa fie de 19 si 2 mil. :)

Bine mai Mr_Devil83, iti multumesc de sfaturi si de ironii, dar deocamdata nu sant in dispozitia de ati raspunde la fel. Poate alta data. Intre timp am mai vazut niste Benq-uri in functiune si am fost incantat de calitatea imaginii, a contrastului, a timpului de raspuns. M-am razgandit in privinta diagonalei si am comandat modelul Benq FP73G, 17,1", 6ms, 320cd/m2, contrast 700:1 !!! , unghiuri 170/170, DVI, TCO 03. Inca nu mi-a sosit, dar dupa ce-l pun in functiune o sa va transmit primele si ultimele impresii. :yawinkle: :partyman:
Link spre comentariu

Pai cel mai bine se vede pe samsung deci...Apropo alea 2 milioane nu le dai doar pe firma...

la depozitul de calculatoare... din cate am vazut eu... sunt puse cam 15-20 monitoare... sa vezi ca sunt si samsung-uri care vad mult mai rau decat un lg sau benq sau asus...deci... nu tot ce e samsung e super... alea scumpe vad intradevar f bine... dar restul...
Link spre comentariu

lg este cel mai mare producator de ecrane lcd la ora actuala , dar ca in orice domeniu, poate sa exista un monitor lg cu ecran lg care sa se vada mai prost decat un monitor benq cu ecran lg ... depinde de multe , asa ca e recomandat sa iei ceva care se vede bine , indiferent ca scrie lg, samsung, philips, benq, etc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări