Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BenQ FP91G+

dalu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dalu

7

• Mr_Devil83

4

• Tavi

3

• pyu

3

Top autori în acest subiect

Vizitator tomsofts

salut. pur si simplu benQ nu merita banii. prea proaste chestiile facute de ei( o spune un om care a lucrat cu monitoare benq, camere benq, writere benq). o solutie ieftina si calitate MoS(made on ship) cu un renume.. relativ spus.Sper ca nu te-am jignit sau ceva, dar chiar sunt dezamagit de BenQ

Link spre comentariu

Sper ca nu te-am jignit sau ceva, dar chiar sunt dezamagit de BenQ

Nu m-ai jignit cu nimic, :goodman: ,dar citisem in publicatiile de IT despre acest monitor numai lucruri bune, inclusiv aici pe site , vezi:

http://www.hi-end.ro/product_info.php?products_id=299

si:

http://www.aemd.net/store/oferte/monito ... fp91g.html

deci din cele scrise mai sus, dar si pe unele forumuri de IT, am dedus ca ar avea cel mai bun raport pret/performanta.

salut. pur si simplu benQ nu merita banii. prea proaste chestiile facute de ei( o spune un om care a lucrat cu monitoare benq, camere benq, writere benq).

Acum nu mai stiu ce sa mai fac, eu sincer te cred ce spui, dar cei ce au scris lucrurile alea despre monitor , s-o fi facut doar in scop comercial?? :smt017 :smt017 :smt102 :smt102

samsung?

Am Samsung CRT, sant extrem de multumit de acesta, dar un LCD costa cam mult in comparatie cu Benq, stiu , calitatea costa, dar sant cam limitatat la bani ca vreau sa-mi iau si o multifunctionala si un DVD-writer.

Apropos, despre acestea doua din urma , ce mi-ati recomanda ??

Link spre comentariu

Pentru multifunctionala iti recomand HP1510. Eu d-asta am si sunt foarte multumit de ea. Vei ramane uimit de diferenta intre o foaie scoasa la un xerox si o foaie scoasa la tine (cand o folosesti ca xerox).Cartusele care vin cu imprimanta sunt 336 si 342(parca) insa pot fi inlocuite cu cartuse de capacitate mare, 338 si 343(parca). La cartusele color nu mai tin minte seria....nu a trebuit sa le reincarc/schimb. In cazul in care ulterior planuiesti sa iti iei si o camera cu pictbridge...vei avea unde sa printezi pozele direct din camera :yawinkle: Pe langa setarile din soft, poti seta din butoanele de pe imprimanta calitatea hartiei, tipul hartiei folosite, etc. Vei ramane profund surprins calitatea unei poze imprimate pe hartie normala cu setarile hartie si calitatea imprimarii pe normal

Link spre comentariu

Pentru multifunctionala iti recomand HP1510. Eu d-asta am si sunt foarte multumit de ea. Vei ramane uimit de diferenta intre o foaie scoasa la un xerox si o foaie scoasa la tine (cand o folosesti ca xerox).l

Firma de la care vreau sa iau multifunctionala, ca si monitorul de altfel, nu-mi poate aduce cea indicata de tine, in schimb , la un pret decent, (aproximativ 215 RON) mi-au propus-o pe asta :http://www.lexmark.ro/uncomplicate/prod ... _6,00.html Ce parere ai ? Ca eu imi prind urechile, n-am mai avut niciodata asa ceva , si nu vreau sa cumpar cine stie ce tampenii. :smt017 :smt102 :smt017 :smt102
Link spre comentariu

E slab scanerul (rezolutia lui), nu are PictBridge.Mai bine te orientezi catre un Canon Pixma MP150 Nu obligatoriu de la magazinul asta online...acolo l-am gasit cel mai repede pe google.Si pe asta am vazut-o la lucru si merge bine.

Multumesc de pont. Pe asta-l iau. Am mai cautat informatii dupa ce-am citit postul tau si pe alte forumuri, in special de IT si toata lumea il lauda. :prayer: :bere:
Link spre comentariu

Deci un monitor e un produs care o sa il folosesti zilnic timp de cativa ani buni. Din cate stiu eu diferenta e de vreo 2 milioane intre un benq si un samsung. Chiar crezi ca 2 mil e o suma mare pentru un produs care il vei folosi zi de zi?. eu de obicei ma gandesc de 2 ori inainte sa dau banii.

Link spre comentariu

Deci un monitor e un produs care o sa il folosesti zilnic timp de cativa ani buni. Din cate stiu eu diferenta e de vreo 2 milioane intre un benq si un samsung. Chiar crezi ca 2 mil e o suma mare pentru un produs care il vei folosi zi de zi?. eu de obicei ma gandesc de 2 ori inainte sa dau banii.

eu am zis ca nu sunt asa de proaste monitoarele benq
Link spre comentariu

Eu ma gandesc de mai multe ori inainte sa dau banii, si doua milioane mi se par bani multi, numai pentru brand. :drinkers: :partyman:
Link spre comentariu

Am gasit pe :

http://www.benq.ro/ o chestie interesanta care arata ca firma asta nu-i de ici de colo:

............................................................................................................

Serviciu special: Sunând la 08010-23670 (apelabil din reteaua Romtelecom), clientul care are un monitor LCD, proiector sau Joybook BenQ, în perioada de garantie, poate solicita ridicarea lui direct de la domiciliu si

transportarea la centrul de service, costurile fiind suportate de BenQ.

.............................................................................................................

:supz: :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări