dancostea2002 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 In primul rand ,nu aici este locul pt decodare radio,a-ti fi putut da un search sa gasiti topicul unde ar fi trebuit sa postati.In al doilea rand,nu o veti rezova fara bani.trebuie sa apelati la un electronist,si cum timpul si sculele nu sunt gratis pe lumea asta..... Link spre comentariu
Vizitator Joski Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 In primul rand ,nu aici este locul pt decodare radio,a-ti fi putut da un search sa gasiti topicul unde ar fi trebuit sa postati.In al doilea rand,nu o veti rezova fara bani.trebuie sa apelati la un electronist,si cum timpul si sculele nu sunt gratis pe lumea asta..... Multumesc ! Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Buna! Am si eu la fel ca si multi altii de pe acest forum, o problema. Am cumparat un vw; golf 4 fabricat in 2003 frumusel, bun dar fara acumulator. I-am cumparat acumulator si acuma apare problema: radio/cd-ul e la fel cum as vrea sa fie soacra-mea......adica mut in schimb afiseaza mesajul SAFE, 1000 ! M-am uitat io pe you tube si am vazut ca s-ar putea sa fie scris pe eticheta ´´sculei´´, asa ca mi-am confectionat patru lamele ca sa-l pot extrage si am si facut-o si am gasit alaturi de seria de fabricatie si doua numere a cate 4cifre. Le-am bagat si nimic zice ca am introdus de doua ori codul gresit! Am mai gasit site-uri cere ´´m-ar rezolva´´ dar toti vor bani, si cum n-am, la indemnul unui prieten, am decis sa cer ajutor aici printre meseriasi! Aparatul este al producatorului: vw delta 6 radio . 3B7035195A , iar seria de fabricatie : VWZ4Z4C5032039 . Multam frumos tuturor celor care au habar de ce as putea face, ca io-s paralel ! Incearca aici http://www.elforum.info/topic/91193-decodari-radiocasetofoane/page-1835 Link spre comentariu
Vizitator maximux Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Fiind nou aici vreau ianinte de toate sa va salut si sa va doresc toate cele bune !.Acum sa va spun care este marea mea dilema. Am un Auto com 20014.1 -100251, DS 150 ( New VCI )Amai fost instalat pe un alt Laptop mai vechi cu XP fara probleme, la fel si pe o tableta.Acum am vrut sa-l instalez pe un mini HP 110 cu Windows 7 Profesional, nou instalat, fara antivirus si conectare la Internet, dar problema imi apare la instalare.Dupa copierea folderului Data si inlocuirea lui (cu tot ce este acolo)la lansarea programului nu imi mai apare activarea ci se deschide direct programul pentru o secunda si dispare. Sper ca am fost destul de explicit si poate are cineva o parere sau chiar rezolvare.Va multumesc tuturor !!!!!!! Link spre comentariu
gogu1305 Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 (editat) La vw delta 6 trebuie citita memoria . Nu merge dupa serie. Pentru Joski. Editat Decembrie 17, 2016 de gogu1305 Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Fiind nou aici vreau ianinte de toate sa va salut si sa va doresc toate cele bune !.Acum sa va spun care este marea mea dilema. Am un Auto com 20014.1 -100251, DS 150 ( New VCI )Amai fost instalat pe un alt Laptop mai vechi cu XP fara probleme, la fel si pe o tableta.Acum am vrut sa-l instalez pe un mini HP 110 cu Windows 7 Profesional, nou instalat, fara antivirus si conectare la Internet, dar problema imi apare la instalare.Dupa copierea folderului Data si inlocuirea lui (cu tot ce este acolo)la lansarea programului nu imi mai apare activarea ci se deschide direct programul pentru o secunda si dispare. Sper ca am fost destul de explicit si poate are cineva o parere sau chiar rezolvare.Va multumesc tuturor !!!!!!! incercati run as administrator.va recomand sa folositi 2014R2,este cea mai stabila si eficienta versiune.modul de instalare este aici https://youtu.be/3s7Z6qeSbCw Link spre comentariu
Vizitator maximux Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Multumesc !!! Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 are cineva dumpul care se scrie in microprocesor la Delphi? Link spre comentariu
Vizitator borogig Postat Ianuarie 21, 2017 Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Am si eu o problema cu interfata auto-com cdp+ 2013.1 Se instaleaza foarte bine programul, testul cu mufa OBD2 este OK. se face update-ul, dar nu se poate conecta cu masina.Va salut si multumesc anticipat Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 apare adeseori aceasta problema datorita deteriorarii cablului de legatura.incercati si schimbati-l.a-ti verificat si pe K-line si pe CAN?pe ce masina a-ti incercat conectarea? Link spre comentariu
Vizitator borogig Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 L-am incercat pe Logan.Nu stiu cum se verifica pe K-line sau CAN Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Logan ce an? Link spre comentariu
Vizitator borogig Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 2007 1,5 DCI Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 este K-line Link spre comentariu
Vizitator yo3gts Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Salutare, am si eu o intrebare pentru cei care sau mai lovit de ea: am un Autocom 20014.2 -100251, DS 150 ( New VCI ) si nu se conecteaza la nici un logan pe care l-am scanat, curios este ca la Renault nu am nici o problema...am scanat mai multe masini cu el si este ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum