Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme AUTOCOM

Vizitator alladdin205

Postări Recomandate

Vizitator Catalin Ionescu

daca apare ds 100e acolo drivere sant instalate vede interfata nu stiu daca ai facur vreo greseala ;lla instalare , e softul incomplet sau a patit interfata ceva

Link spre comentariu

in device manager il vezi ca VCI?vezi pe ce port s-a instalat ,com 7 sa spunem,deschizi programul,intri la setari componente si setezi com 7.asta este tot.dupa asta dai test si trebuie sa-ti afiseze firmware.

Link spre comentariu

Salutare baieti!

Am si eu o interfata CDP+ autocom care a venit cu program de instalare versiunea 2.14.2.2 cd pe care a fost inclus cand am cumparato.

Am utilizato de cateva ori toate bune si frumoase,nu am facut nici un update la  firmware niciodata pt ca nu am folosito decat pe masina mea un golf 3,si acum dupa o schimbare de windows 7 64 bit,am instalat programul am conectat a recunoscut portul dar cand apas test nu imi apare absolut nimic nici eroare nici nimic,daca apas update  firmware imi zice 3 lucruri

1 cablu neconectat la calculator 

2 cablul nu este conectat la testar

3 selectare com-port nu este disponibila

Va rog ajutatima cu un sfat ceva pentru ca nu inteleg de ce nu functioneaza?Maine am sa merg sa cumpar un alt cablu USB sa incerc ca poate se conecteaza dar nu face comunicarea corecta,tin sa mentionez ca cu cablu care il am se conecteaza imi arata in device manager portul dar ma gandesc ca poate are ceva probleme cablul.Altceva nu stiu ce pot face,un sfat ceva din partea voastra este bine venit.Multumesc!

Daca ai acesta eroare inseamna ca driverele de la cablul usb nu s-au instalat corect s-au ar trebui setat Portul-Com manual ca sa poti face o conexiunea la interfata si implicit la program.

Acum este conectat tot la masina imi recunoaste interfata imi zice ca e Delphi DS100E dar nu stiu cum pot face upgrade-ul acela,te rog explica-mi mai detaliat despre upgrade asta in sine ce trebuie sa fac pas cu pas...iar eu nu sunt din bucuresti sunt din craiova...Multumesc!

windows 7 64 bit ultimate si laptopul este Asus K53S

In primul post ai spus ca ai interfata CDP+.... :)

Daca ti-a recunoscut interfata cu DS100 inseamna ca nu e CDP+ cu optiunea de inregistrare, ci varianta cu bluetooth.

Programele pentru o interfata CDP+  sunt DS150 NEW VCI sau AUTOCOM CDP+ ....nicidecum DS100... :nas:

Ca sa fii mai sigur ar fi bine sa ne spui ce serial are interfata ,daca este una cu bluetooth serialul este din 5 numere ( 20418,30250..etc)  ,iar daca este CDP+ are 6 numere(serial 100251) si nu ar fi rau daca ai posta o poza cu interfata ca sa stim exact despre ce vorbim pentru ca dupa cum vad nu stii exact ce interfata detii....

Editat de ddr80
Link spre comentariu

l am ajutat si a rezolvat pe un laptop avea un virus care nu l lasa sa deschida main exe in plus programul era incomplet fiind tras de pe un dvd uzat cu nu stiu ce program,i am dat alt program ,curatat cu adwcleaner si a mers

si era programul ds 100E ,ERA UN CDP PRO

Link spre comentariu

buna ziua ,am o problema cu delphi ,nu arata ca ar primii curent am incercat pe mai multe masini si nu se aprind ledurile decat pt o fractiune de secunda apare rosu atunci cand o conectez la masina .ESTE POSIBIL SA SE Fii ars interfata?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

salutare...am cumparat si eu o diagnoza autocom cdp+ serial 100251 rev 1  ,toate bune si frumoase pana cand am instalat autocom 2014 R3 cu activator prin mail de la chinezi....cand incerc sa fac conexiunea la masina nu recunoaste nimic , fac test si-mi apare ok dar o vede ds100e....am facut upgrade firmware si la fel nu pot face legatura....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări