Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme AUTOCOM

Vizitator alladdin205

Postări Recomandate

Vizitator Florin Fota

Treaba este ca eu am schimbat din nou acum windowsul si nu am instalat decat drivarele laptopului apoi interfata pentru a fi sigur ca nu ia orice alta eroare si tot nu imi da voie pentru testare,iar de upgrade nu stiu cum o pot face,ajutama cu un sfat ceva.Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator Florin Fota

Acum este conectat tot la masina imi recunoaste interfata imi zice ca e Delphi DS100E dar nu stiu cum pot face upgrade-ul acela,te rog explica-mi mai detaliat despre upgrade asta in sine ce trebuie sa fac pas cu pas...iar eu nu sunt din bucuresti sunt din craiova...Multumesc!

windows 7 64 bit ultimate si laptopul este Asus K53S

Link spre comentariu
Vizitator Florin Fota

unde zice com-port imi zice com 3 (VCP)

apoi imediat sub imi arata denumirea interfetei Delphi DS100E

apoi jos este TEST si scrie imediat dupa NO TEST,apas test apoi imi apar 3 punctulete si atat si ma lasa sa apas de cate ori vreau eu test si nu se schimba nimic..

Link spre comentariu
Vizitator Catalin Ionescu

cauzele pot fii multiple ,uneori chiar usb de la laptop ,incearca pe alt usb si sa fie usb 2.0

s ar putea sa nici n ai nevoie de upgrade asta vezi dupa ce poti face testul daca ti o cere

Link spre comentariu
Vizitator Florin Fota

Ce am observat daca dau scanare de port nu recunoaste portul dar mentionez ca acum am luat un alt laptop de la cineva am instalat programul si la fel face...nu stiu ce sa i mai fac.

Link spre comentariu
Vizitator Florin Fota

Am o intrebare pentru a recunoaste portul la prima conectare cu laptopul a interfetei ce pasi trebuie facuti ca mie nu mil recunoaste ?eu merg in device manager apoi incerc sa i dau update dar nu ma lasa zice ca windowsul nu poate face asta...ce trebuie sa fac?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări