N47D20 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 (editat) Va salut detin o interfata Delphi ds150e, care nu functioneaza, cand o conectez pe usb la laptop interfata este vazuta ca vci diagnostic unit in device manager, nu se aprinde nici un led pe unitate, dar cand o introduc si in portul obd2 se aprind ledurile rosii si raman aprinse. firmware-ul e oare problema? orice idee e binevenita multumesc Editat Ianuarie 27, 2020 de N47D20 Link spre comentariu
crysty Postat Februarie 19, 2020 Partajează Postat Februarie 19, 2020 La 05.11.2019 la 19:47, TestPoint a spus: Actualizeaza firmware-ul de la programul wow si dupa aceeea intri unde ai instalat programul(disc local C) si copiaza toate fisierele din dosarul Firmware si inlocuieste-le cu cele de la Delphi(dosarul Firmware) Odata ce ai facut asta ,poti folosi ambele programe fara necesitatea de a face update-uri de firmware de fiecare data cand le folosesti. Va salut.Intr-un final acum am gasit unde postasem..Va multumesc pentru raspuns.Am rezolvat problema conform indicatiilor dar acum patesc altceva si anume: Pentru acuratete dupa cum am spus in postarea anterioara scanez cu 2 programe delphi/wow.Totul functioneaza ok doar la prima conectare cu masina.Daca deschid programul sa ma conectez din nou,da eroare ,,,vehicle not responding,,,pe amandoua softuri.(ps:scan delphi/sters erori/ies/scan wow/sters erori/ies/deschid oricare si apare vehicle not responding)Asta se intampla la orice masina pe care pun interfata.Interfata este varianta SNOOPER fara BT si cu o singura placa.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
dan Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 (editat) Salut! e cineva care a testat autocom 2017 ?! as dorii sa l cumpar si vreau si eu o parere avizata de la cineva care il foloseste deja ! e mai bun ca 2016 sau are mai multe bug uri ?! multumesc Editat Martie 6, 2020 de validae Link spre comentariu
GeorgeS Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Va salut. O intrebare a unui necunoscator in aceste dispozitive. Am un Delphi DSE150 V3 si placa cu relee si placa cu microcontrolerul. Problema este ca pe Opel Zavira B si Astra H, pe Low Speed Can nu se poate conecta, nu vede nici un calculator de pe aceasta magistrala si chiar blocheaza comunicatia in momentul in care vrea sa se conecteze. (In momentul in care se aude releul ca anclanseaza, se blocheaza instrumentele de bord). Stie cineva, ceva, despre aceasta problema? In rest, pare ca functioneaza bine. Link spre comentariu
cometasat Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Salut. Am intampinat si eu o problema la o diagnoza Autocom. Musa usb efectiv s-a rupt dupa placa. Am inlocuit-o dar dupa inlocuire cand am conectat diagnoza imi raman ledurile rosii aprinse permanent . Mentionez ca o vad in Device Manager si ca usb si ca comm3. A mai intampinat cineva aceasta problema ? Multumesc Link spre comentariu
Ionel - Eugen Turica Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Va salut. Am si eu o problema cu delphi DS150E. Nu se conecteaza pe vag. In rest pe orice masina face treaba. Care ar putea fi cauza? Mentionez ca am 2 interfete identice amandoua aceeasi problema. Multumesc Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 Buna ziua ! Am Delphi 100251 rev1.0 nu se mai aprinde nici un led ,tensiunea pe regulatorul de la intrare lm2575 e 5v ,e tensiune de 3,2v si pe un step down calculatorul nu vede testerul, rog un frumos ajutor! Link spre comentariu
dan Postat Aprilie 10, 2021 Partajează Postat Aprilie 10, 2021 salut. am un easydiag 3.0 activat la prodiag si nu intra pe toate masinile ,am inteles ca nu intra pe alea cu k line .ma poate ajuta cineva sa rezolv problema?! Link spre comentariu
ady2006 Postat Aprilie 10, 2021 Partajează Postat Aprilie 10, 2021 Easydiag 3.0 de felul lui nu are absolut nici o problema cu diagnoza pe linia K. La cine ai platit activarea ? S-a desfacut interfata pentru rescris firmware ? Sa nu fi patit atunci ceva. Link spre comentariu
dan Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 initial a fost scis pentru prodiag ,nu am stiut si l am scris pt xdiag am facut test bmw a mers dar pe alte masini ca logan etc nu merge,l am scris din nou pe prodiag si nu merge pe toate masinile. Link spre comentariu
dan Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 nu am luat o de noua, activarea e platita ok la cineva ok care apelez de obicei Link spre comentariu
daniel595 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Aflat rescrisă initial prodiag apoi xdiag ,intra doar pe unele masini Acum e prodiag Link spre comentariu
daniel595 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Activare e ok făcută de cineva care face de obicei așa ceva Link spre comentariu
ady2006 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Sunteti 2-in-1 @daniel595 si @dan, de va completati unul pe altul ? Nu cred ca te poate ajuta cineva daca tu stii asa de bine ca activarea, brand-urile si shell-ul sunt ok. Atat prodiag cat si xdiag necesita rescriere firmware. Care presupune desfacerea interfetei. Din formularea ta, n-ai facut tu aia. Dar stii ca s-a facut totul ca la carte. A mai ramas doar interfata in sine care sa impiedice functionarea corecta. Nu cred ca te poate ajuta cineva inafara celor 3 la care ai platit. Vanzator interfata, vanzator activare, executant flashuire. Uite, eu nici macar nu stiu cine e in spatele prodiag. Presupun doar ca e alonewolf eventual in cardasie cu algirdassg. Chiar vroiam sa stiu. Daca de astia e vorba, brandurile lor au mai avut derapaje si in trecut. Link spre comentariu
dan Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 da ai dreptate ! apar cu 2 nume ca telefonul are alt cont ! as dorii sa ii dau reflash din nou ca banuiesc ca nu au fost flasuite bine dar nu cred am dump urile corecte cred! crezi poti sa ma ajuti cu dump urile?! la inceput am activat interfata pe xdiag ,testul pe bmw a mers dar dupa activare am vrut sa intru pe logan si nu a mers ! am cerut ajutor pe mhh si a zis sa incerc cu prodiag .Cand am vrut sa l activez mi a zis ca deja e activat,am rescris interfata si nu merge pe logan ,probabil e la fel ca inainte ca pe bmw nu l am testat !acum vreau sa trec din nou interfata pe xdiag si dumpul pe care l am gasit nu este bun ca n am avut inspiratia sa l salvez pe cel vechi ,ma gandeam ca nu e bun !Este interfata la un prieten si vreau sa i o dau inapoi cu acelasi program care la avut adica xdiag Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum